Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ha tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ha tetszenek a cigány/arab/török fiúk? 16l

Figyelt kérdés

2014. máj. 31. 15:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%
Undorító! -.-
2014. jún. 1. 00:11
 12/28 anonim ***** válasza:
60%
Nálam pont fordítva történt a dolog, mert soha nem tetszettek, sőt kifejezetten mindig is világos hajú és szemű barátom volt, most meg már 1 éve egy török fiú a párom. 2 hónapja együtt is élünk.. :) Ő rendes pasi, de és ez most tudom, hogy csúnya dolog, de általában nincs jó véleményem róluk.. (cigány és arab ismerősöm nincs) Egyébként sötétebb hajú, szemű és kicsit talán sötétebb bőrű pasikat a magyar fiúk között is találni fogsz..
2014. jún. 1. 09:57
 13/28 freestyleman válasza:
31%
Rohadjatok meg rasszisták!!! Nem minden cigány rossz!! Ha elötetek lenne egy akkor is ilyen nagy pofátok lenne?
2014. jún. 2. 15:41
 14/28 anonim ***** válasza:
21%

A #13-as valószínűleg cigány.

Kérdező, te meg kösdd fel magad. Undorító vagy.

2014. jún. 2. 15:49
 15/28 anonim ***** válasza:
67%
Egyértelmű, hogy nem minden cigány rossz... Utolsó válaszoló, nagyon gáz, amit írtál, még hogy kösse fel magát?! Hát gratulálok neked, igazán büszke lehetsz magadra..
2014. jún. 2. 17:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden cigány rossz, de a nagy részük igen.Kivétel erősíti a szabályt.
2014. jún. 2. 20:32
 17/28 Digdamz válasza:
100%
Legalább szép vagy? mert tudok segiteni :D
2014. jún. 2. 22:56
 18/28 anonim ***** válasza:
46%

1, nem veszitek a lapot, hogy aki olyanokat ít, h "fúúj" v h "kösd fel magad", azok többsége nem rasszista, csak imád trollkodni? bunkó és kész, de senki ne vegye magára!.

2, mitől jobb, mint a magyar?

személyiségbe persze a rassz nem szól bele, de itt gondolom a "tetszik" a külsőre vonatkozik. abban pedig szerintem is jobbak, azért mert:

2.1 - sötétebb a bőrük

2.2 - van rajtuk szőr!!!

2.3 - nagy sötét szemek jellemzik őket

2.4 - szintén jellemző a sűrű és hosszú szempilla

2014. jún. 3. 20:51
 19/28 anonim ***** válasza:
15%

A rasszok keveredése igenis gusztustalan és hányingert keltő. Kinyílik a bicska tőle. :) /És milyen érdekes amúgy, hogy a fehér rasszból leginkább a nők választanak más rasszból dugótársat/.

Nos, az összes ilyennek tudom javasolni, hogy kösse fel magát. Az olyan nőket gusztustalanabbnak tartom, mint magát a másik rasszba tartozó egyedet.

2014. jún. 3. 21:38
 20/28 A kérdező kommentje:

Szerintem is csak trollok akik oltogatnak.Nem kell velük foglalkozni.

Amúgy azért vonzanak mert valóban máshogy néznek ki külsőleg mint én.Mert én szőke,nagyon fehérbőrű,kékszemű vagyok.

Meg azért is mert férfiasan viselkednek nem szégyenlősek ha udvarlásról van szó.

2014. jún. 4. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!