Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ha tetszenek a cigány/arab/török fiúk? 16l
A #13-as valószínűleg cigány.
Kérdező, te meg kösdd fel magad. Undorító vagy.
1, nem veszitek a lapot, hogy aki olyanokat ít, h "fúúj" v h "kösd fel magad", azok többsége nem rasszista, csak imád trollkodni? bunkó és kész, de senki ne vegye magára!.
2, mitől jobb, mint a magyar?
személyiségbe persze a rassz nem szól bele, de itt gondolom a "tetszik" a külsőre vonatkozik. abban pedig szerintem is jobbak, azért mert:
2.1 - sötétebb a bőrük
2.2 - van rajtuk szőr!!!
2.3 - nagy sötét szemek jellemzik őket
2.4 - szintén jellemző a sűrű és hosszú szempilla
A rasszok keveredése igenis gusztustalan és hányingert keltő. Kinyílik a bicska tőle. :) /És milyen érdekes amúgy, hogy a fehér rasszból leginkább a nők választanak más rasszból dugótársat/.
Nos, az összes ilyennek tudom javasolni, hogy kösse fel magát. Az olyan nőket gusztustalanabbnak tartom, mint magát a másik rasszba tartozó egyedet.
Szerintem is csak trollok akik oltogatnak.Nem kell velük foglalkozni.
Amúgy azért vonzanak mert valóban máshogy néznek ki külsőleg mint én.Mert én szőke,nagyon fehérbőrű,kékszemű vagyok.
Meg azért is mert férfiasan viselkednek nem szégyenlősek ha udvarlásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!