Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha van barátotok, akkor ti mennyire engeditek magatokat közel más fiú (k) hoz?
Keresitek más fiú társaságát, vagy csak , ha nagyon muszáj? Mennyire "engeditek" el magatokat a fiú társaságában? Emlegetitek azt, hogy van barátotok, és szeretitek?
Egyik ismerősömmel vagyok ilyen helyzetben, már elég régóta, párkapcsolata van nem is tudom hány éve, sokat keresi a társaságomat, 90%-ban ő kezdeményezi a beszélgetést, de nem komolyabb dolgokról, inkább nevezném flörtnek, még előttem 1x, max 2x említette, hogy barátja van, és sokszor érintkezünk, egymást piszkáljuk, és jópárszor összenézünk, szerintem kétségtelen, hogy bejövök neki, de a kapcsolata miatt reménytelen a helyzet. Lehet, csak én gondolkodom túl, szerintetek? Nem enged túl közel magához? Vagy inkább nem is engem enged, hanem ő jön túl közel a párkapcsolata ellenére?
Semennyire. De szó szerint. Nálam ez valahogy úgy működik, hogy ha valakivel összejövök, úgy, hogy érzek iránta valamit, valahogy mindenki mással (inkább pasikkal)távolságtartó leszek. De olyan szinten mint egy ösztön. Mint az állatoknál akik hajtanak a prédára ösztönszerűen, csak pont ellenkezőleg. Viszont, volt kapcsolatom, ami nagyon rossz volt, ott sem csaltam meg, de valahogy nem éreztem ezt..
Alapvetően úgy gondolom, hogy ez a normális..
Ha a lány a kapcsolata ellenére is ennyire közeledik hozzád, akkor nem lehet az a kapcsolat annyira erős.. De viszont ott van az is, hogy túlgondolod és nem akar mást csak barátkozni. Ezt viszont te érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!