Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen felvezető szöveget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen felvezető szöveget mondjak ahhoz, hogy "tetszel nekem"?

Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia ez és ez vagyok!

Már korábban is felfigyeltem rád, aranyosan viselkedsz, meginnál velem valamit amikor neked jó?

2014. máj. 30. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez is elég lenne :-)
2014. máj. 30. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Nézz a szemébe mélyen és úgy mondd.
2014. máj. 30. 19:57
 4/7 A kérdező kommentje:

17l

suliból ismerem a srácot, 3 éve évfolyamtársak vagyunk

2014. máj. 30. 20:04
 5/7 vicr4m ***** válasza:

Tök mindegy mit mondasz, a lényeg az ahogyan mondod. Csomószor teljesen baromságokat mondok, főként szórakozóhelyen enyhén ittas állapotban, de a lényeg a magabiztos kiállás. Szóval markold meg a tökeidet, menj oda hozzá és mondj neki ami eszedbe jut, rögtönözz. Ha ez nem megy, akkor mondj valami hasonlót:

1, Nem ismered: "Szia, ne haragudj, hogy megzavarlak, de annyira szép a mosolyod, hogy ide kellett jönnöm...blablabla" - a többi innentől mindegy, ha bejössz a csajnak zavarba jön.

2, Ismered, de eddig csak kerülgetted a forró kását: "Szia Zsuzsi, örülök, hogy látlak, nem tudom, hogy csinálod, hogy bárhányszor látlak, egyre jobban nézel ki ;)" Erre reagál vmit, ha nem jut szóhoz, kerüld el a kínos csendet és mondd, h "ne haragudj de most rohannom kell, majd még beszélünk." Ezután valószínűleg ő keres majd fel pl. facebookon.

2014. máj. 30. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:

fiú fiúnak? beszélj vele a hobbidról, aztán hívd, hogy csinálja veled. ne mondd, hogy tetszel nekem.

lány fiúnak: nem is tudom.

fontos, hogy ne mondd, hogy tetszel nekem.

2014. máj. 30. 20:19
 7/7 vicr4m ***** válasza:

Későn láttam meg, hogy lány vagy. Személy szerint szeretek kezdeményezni, de ha egy jó csaj odajönne hozzám, biztos nem küldeném el.

Próbáld meg azt, hogy nem kezdeményezel, hanem esélyt adsz a srácnak, hogy nyisson feléd. Valahogy éreztesd vele, hogy szükséged van a segítségére, pl.:

"Bogitól hallottam, hogy nagyon jó vagy matekból, én pedig nagyon nem értem. Nem érnél rá valamikor elmagyarázni, nemsokára dolgozat... "

Válassz vmi olyan tárgyat amiből tényleg jó, de legalább nem áll belőle bukásra. Ha összejön a korrep, az már egy jó alkalom arra, hogy közeledjen feléd (nincsenek ott az ismerősei, barátai, ezáltal felszabadultabban tud nyitni feléd).

2014. máj. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!