Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen felvezető szöveget mondjak ahhoz, hogy "tetszel nekem"?
Szia ez és ez vagyok!
Már korábban is felfigyeltem rád, aranyosan viselkedsz, meginnál velem valamit amikor neked jó?
17l
suliból ismerem a srácot, 3 éve évfolyamtársak vagyunk
Tök mindegy mit mondasz, a lényeg az ahogyan mondod. Csomószor teljesen baromságokat mondok, főként szórakozóhelyen enyhén ittas állapotban, de a lényeg a magabiztos kiállás. Szóval markold meg a tökeidet, menj oda hozzá és mondj neki ami eszedbe jut, rögtönözz. Ha ez nem megy, akkor mondj valami hasonlót:
1, Nem ismered: "Szia, ne haragudj, hogy megzavarlak, de annyira szép a mosolyod, hogy ide kellett jönnöm...blablabla" - a többi innentől mindegy, ha bejössz a csajnak zavarba jön.
2, Ismered, de eddig csak kerülgetted a forró kását: "Szia Zsuzsi, örülök, hogy látlak, nem tudom, hogy csinálod, hogy bárhányszor látlak, egyre jobban nézel ki ;)" Erre reagál vmit, ha nem jut szóhoz, kerüld el a kínos csendet és mondd, h "ne haragudj de most rohannom kell, majd még beszélünk." Ezután valószínűleg ő keres majd fel pl. facebookon.
fiú fiúnak? beszélj vele a hobbidról, aztán hívd, hogy csinálja veled. ne mondd, hogy tetszel nekem.
lány fiúnak: nem is tudom.
fontos, hogy ne mondd, hogy tetszel nekem.
Későn láttam meg, hogy lány vagy. Személy szerint szeretek kezdeményezni, de ha egy jó csaj odajönne hozzám, biztos nem küldeném el.
Próbáld meg azt, hogy nem kezdeményezel, hanem esélyt adsz a srácnak, hogy nyisson feléd. Valahogy éreztesd vele, hogy szükséged van a segítségére, pl.:
"Bogitól hallottam, hogy nagyon jó vagy matekból, én pedig nagyon nem értem. Nem érnél rá valamikor elmagyarázni, nemsokára dolgozat... "
Válassz vmi olyan tárgyat amiből tényleg jó, de legalább nem áll belőle bukásra. Ha összejön a korrep, az már egy jó alkalom arra, hogy közeledjen feléd (nincsenek ott az ismerősei, barátai, ezáltal felszabadultabban tud nyitni feléd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!