Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18L 44F mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 18:21
11/22 anonim válasza:
Egy 20 éves is ugyanúgy meghalhat :D viszont tényleg nagy a különbség
12/22 anonim válasza:
Komoly kapcsolatra nem jó, szexre viszont talán. Tavaly én például lefeküdtem egy 45 éves pasival, de csak szex volt. 17/L
13/22 anonim válasza:
kérdező ez nem elméleti kérdés, hanem provokáció a részedről...
14/22 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen korú barátnőim. 16-23. Elég fiatalos vagyok és oda vannak értem. 41.F
16/22 anonim válasza:
#14 es
16-23
TÉGED KELLENE MEGÖLNI
tönkreteszed szegények életét még 18 ak sincsenek
Esküszöm valami lenne a kezembe megölnélek...
és szerintem sokan így vannak FŐLEG AZ APUKÁK
17/22 anonim válasza:
#16: miért tenné tönkre? Csak mert egy elnőtt férfi minőségi szexet nyújt nekik, és nem 16 évesek töcskölgetik?
Nekem is volt fiatalabb koromban 30-as, 40-es alkalmi kapcsolatom. Egyetlen pillanatra sem bántam meg. Sokkal többet nyújtottak, mint bármelyik fiatal srác.
18/22 anonim válasza:
te is elég gusztustalan egy lány lehettél már megbocsáss...
és mindenki csodálkozik miért vannak így elcseszve a mai fiatalok! senki nem mondhatja hogy nincsenek persze legmélyebb tiszteletem a kivételeknek!
csodálkoztok hogy a fiúk el b**isodnak és a lányok elkurvulnak
19/22 anonim válasza:
14. vagyok! Nem én kezdek ki velük! Ők kezdeményeznek nálam! Volt hogy egy szórakozó helyen egyszerűen lesmárolt a csaj. 19. és az nap este szeretkeztünk reggelig. Sokáig velem volt. Miért lennék olyan rossz ha csak azt adom meg nekik amit szeretnének? és ezek szerint szeretik is hogy többször is akarnak velem lenni!
20/22 Dwight Schrute válasza:
ha bidámbidám vagy, akkor akár a nagyapád is lehetne. jól gondold meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!