Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobb, mint 3 eve szerelmes vagyok egy pasiba; mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vagy 3x volt ezido alatt, hogy majdnem elfelejtettem, mert megismertem valaki mast, de vegul mindig arra jottem ra, hogy nem illek ossze azokkal a pasikkal, es mindig azon kapom magam, hogy megint o kell nekem.
Neki sincs kapcsolata jo ideje; barmikot meglatom, mindig ugy erzem, hogy kolcsonos a dolog, viszont sehogy nem jovunk ossze.
2014. máj. 30. 10:01
1/4 anonim válasza:
Kicsit írj többet, h mi volt 3 év alatt.. mikor szoktad látni mennyi idősek vagytok...???
2/4 A kérdező kommentje:
En 21, o 33. Az elejen meg megprobalt ugymond felszedni, de en gondoltam, hogy nem adom magam egykonnyen, kicsit teperjen meg. Utana meg1x probalkozott, megint nem engedtem kozelebb magamhoz, azota nem csinal semmit, csak bamult, ha osszefutunk + mindig azt erzem rajta, hogy feszult, ha a kozelemben van.
2014. máj. 30. 10:29
3/4 anonim válasza:
Elso vagyok meg mindig. 21 evesen mit akarsz egy 33 evestol... Ebben inkabb en nem akarok segiteni.
4/4 anonim válasza:
Ha próbálkozik és te nem engeded magadhoz közel akkor ne csodálkozz azon, hogy nem lép semmit. Az odáig oké, hogy nem adod könnyen magad, de azért te is nyithatsz egy felé. Azt ugye nem várod el hogy a semmiért törje magát? Tényleg ő kell neked akkor tenned is kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!