Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Nos az igazság az, hogy ez a helyzet cinkes. Ha te nyúlod le a srácot a barátnőd meg fog haragudni. Ha ő nyúlja le te is elég mélyre kerülsz elönt a méreg, a depresszió és, bár nem mutatod, de mérges leszel rá. Az ilyen helyzetekkel az a gond, hogy a barátság utána nem lesz barátság, vagy felszínes és sekélyes lesz az egész, kibeszélitek egymást a háta mögött és mosolyogva utálni fogjátok a másikat.
Hasonló sztori történt velem is. Tudod nálunk itt olyan történt, hogy a legjobb barátom és én egy csajba szerettünk bele, én hajlandó lettem volna egy olyan kompromisszumra jutni, hogy mindketten hagyjuk az egészet, de ő aljasul megsajnáltatta magát a csajnál, lejátszott egy ilyen álldepit és a csaj megsajnálta és végül összejöttek. Nekem nem akarták elmondani a dolgot, de tulajdonképpen már másnap meg tudtam és elég hányós vége lett, ha érted mire célzok.
A megoldás az, hogy talán próbáljatok egy kompromisszumra jutni, hogy egyikőtök se próbálkozzon be a srácnál, mert az a barátság rovására megy. Ne aggódj amiatt, hogy ez ilyen extrém eset, nem az manapság elég gyakori. :) Én már megéltem egyszer és úgy gondolom, hogy még egyszer nem szeretném, kegyetlen és fájó érzés az ilyen szituáció, főleg ha kibontakozik a bonyodalom része, azaz, hogy valamelyikőtök megszerzi a srácot...
Hmm. A helyzet az, hogy senkinek nem beszéltem erről,csak anyának.
Legjobb barátnőm mintha sejtené, hogy van valami.
Ellenséges,és lenéző velem sokszor.
Tud édes is meg aranyos is lenni,ilyen a természete..
Nagyon jól ismerem,és sokszor nemtudom eldönteni,hogy szeretem vagy gyűlölöm..
Úgy érzem,hogy a srác is így van velem..
Az is lehet hogy rosszúl érzem ... de akkor már hónapok óta?!
gondoltam már rá én is,hogy inkább ott kéne folytatni. a kérdésemet meg kitörlöm.
az adataimait nem látjátok ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!