Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 feletti pasik, bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 feletti pasik, bejön nektek egy ilyen alakú lány? (KÉP)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsősorban 25 feletti férfiak véleményére lennék kíváncsi,mit gondoltok erről a csajról? Bejön nektek az alakja vagy már a túl husi kategóriába tartozik?

[link]

2014. máj. 29. 10:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem. De a mobilja az karaj! Azon jót nevettem.
2014. máj. 29. 11:31
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
nem a vastagsággal van gond ,hanem azzal, hogy látszik, nagyon zsíros, alig van rajta izom, alig sportolt.
2014. máj. 29. 11:48
 13/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát! :)

Jaj, de cuki a mobilja, eddig fel se tűnt, nem azt figyeltem :D

2014. máj. 29. 12:47
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
megnézném a "jaj nagyon zsíros, látszik hogy nem sportol" jellegű kérdezőket azért, biztos szarrá tudnám röhögni magam a tökéletességükön.
2014. máj. 29. 12:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Nagyon nem. A barátnémnek kb ilyen alakja van: [link]

Csak hozzá nagyobb melle, és az nagyon bejön. Amit te linkeltél az a túl kövér kategória. Én férfiként lényegesen vékonyabb vagyok, mint a linkelt "nő", de már így is visszavettem a kajából és növeltem a mozgás mennyiségét, mert nem éreztem magam jól a bőrömben.

Összességében nem tudnám elképzelni, hogy bármit csinálnék egy olyan nővel, mint ami a képen van. Sőt, az utcán nem sétálnék mellette. Sajnálom, de ez van.

2014. máj. 29. 14:21
 16/19 anonim ***** válasza:

14-es

egyrészt írtam, hogy nagyon jó nő lehetne, és hogy nem kell "kigyúrtnak" lennie.

nem vagyok tökéletes, természetesen, de őszintén bevallom neked, hogy szigorúan figyelek a kajálásra és sportolok is. egyébként meg a volt a kérdés, hogy tetszik-e, nem az, hogy ki az, aki még ilyen...

2014. máj. 29. 14:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csinos alakja van, egyáltalán nem kövér. Bejövős;)
2014. máj. 29. 15:20
 18/19 anonim ***** válasza:

nekem is

F20

2014. máj. 29. 15:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj az alakjával, nekem nagyon tetszik.
2014. máj. 29. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!