Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért jönnek be a pávák meg az ilyen justin bieber félék?
Figyelnek az öltözködésükre, van egyfajta bizonyos stílusuk, ami népszerű. Menők, gazdagok, és ezt az öltözködésük is kimutatja. Hiszen fullszegényen nem tudsz úgy öltözködni.. Ha megnézed, a cicababalányok gyakorlatilag csak ilyen "fiúkkal" vannak körülvéve.
és a lányok többsége erre a cicababa létre vágyik, menő, szép, stílusos akar lenni, nem olyan mint akit egy kukából szalajtottak. Ezért nekik is a páwák jönnek be
Nem mindenkinek jönnek be...
Az egy dolog, hogy nekem se, de én más generáció vagyok.. Viszont kamasz lányom van, és neki se jönnek be, mert a barátnőinek sem...
Inkább a plázacicáknak a zsánereik, ahogy én észrevettem.
"és a lányok többsége erre a cicababa létre vágyik, menő, szép, stílusos akar lenni, nem olyan mint akit egy kukából szalajtottak. Ezért nekik is a páwák jönnek be"
Ezt is cáfolom...
Attól, hogy egy nő nem cicababa, még öltözködhet igényesen, nem feltétlenül úgy néz ki, mint akit egy kukából szalajtottak. Nem csak a két véglet létezik...
Nagyon sok olyan fiatal lányt ismerek, aki igényesen öltözködik, és esze ágában sincs cicababának lenni...
A cicababák csak a páwák szemében menők, illetve azok számára, akik bennük látják a "nőt", de elérhetetlen számukra.
Mert ez most a divat.
A sok kis 14 évesnek persze, hogy ezek jönnek be, ezt látják a sztárokon, ott van ez a jusztin meg a one directon és még sok hasonló. A fiúk rájuk akarnak hasonlítani, a lányoknak meg ők jönnek be, mivel hasonlítanak a kis sztárocskájukra.
Majd kinövik, divat is változni fog, bár nem mostanában de most ez van sajnos. Persze mint mindig, vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!