Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el, igaz?
Tizenöt éves vagyok és megtetszett egy huszonegy éves srác. Tudom, hogy "semmi" esélyem nála, na meg, az életkor. Mindenesetre tetszik.:D
Aztán valahogy elkottyantottam ezt az egyik legjobb barátnőmnek, ami, mint kiderült óriási hülyeség volt...
Ugyanis, ő épp a "minden ujjamra egy pasi" korszakát éli. Face-en minden "jó" fiúra ráír, flörtöl, stb. Elég bátor. Nem mondom, hogy ez rossz, bár szerintem túlzásbaviszi.
Bejelölte Mr. Huszonegyet(most ez lesz a neve), és ahogy látom remekül elvannak...
Ő nem akart ebből semmit, de a árán elég durván r ámozdult a barátnőmre, ami kissé meglepett. Én azt hittem, hogy egy 21 éves férfit nem érdekelnek 14 éves "kislányok", akik ebben az esetben pontosan úgy néznek ki, mint a 14-15 éves kislányok.
Erre, bumm, olyan erotikus dumával fűzi a barátnőm, hogy azt hittem ennél vörösebb nem is lehetek.(mellettem álltak, ááá, kicsit sem zavart...)
Mindenesetre elég pocsékul érzem magam, mert bár bejön, tudom, hogy nem kéne rányomulnom, mert zavar, hogy ilyen kézséges a fiatal lányokkal, kicsit ilyesztő.
El kéne felejtenem, ugye?:(
Első vagyok.
Akkor nyilván felejtsd el. Legyünk reálisak, 21 fiúk mégis mit szeretnének 14 éves lányoktól?
Más: ilyen barátnő mellett nekem nem kellene ellenség sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!