Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok akiknek óriási fenekük van, de mellette lapos hasuk és vékony derekuk?

Figyelt kérdés
Imádom az ilyen alakot.:D

#derék #óriásipopsi
2014. máj. 28. 17:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

...és hirtelen minden pasinak ez terszik?

Fura.

2018. febr. 3. 21:29
 22/26 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mennyire ritka, vagy sem, de én hasonló lehetek, mint a kérdésben leírt.

Felül kicsi, alul nagy. :D Kicsi/közepes (nem tudom mi a viszonyítási alap) mellek, vékony derék, normális/lapos has, de cserébe csípőből, fenékből, meg combokból óriási.

Nyilván azért gondolja az ember, hogy van olyan réteg, akinek ez is bejön, de én sosem voltam kibékülve az óriási "hájas" de hosszú combjaimmal. Van még mit dolgozni rajtuk, na. :D

Szóval a kérdésre direktbe válaszolva: van.

2018. febr. 3. 21:32
 23/26 anonim ***** válasza:

Hát én nem hiszem,hogy itt ilyenek vannak,azon kívül aki rakott is fel fotót a testéről,de az a nő 43-volt így nem mertem ismerkedni vele

Szerintem aki nem rak fel képet,kamuzik .

2018. febr. 3. 21:52
 24/26 anonim ***** válasza:
Húgom ilyesmi alkat, de neki azért nem óriási a feneke. Viszont férjnél van :-P
2018. febr. 3. 22:09
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Fujj
2018. febr. 28. 17:13
 26/26 anonim ***** válasza:
mi számít hatalmas fenéknek, mert azért túl hatalmas nem lehet egy ilyen alkathoz ha csak nem műtött.küldj már képet mire gondolsz.
2020. máj. 30. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!