Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar az ha egy lány nem modell alkatú? Nem olyan vékony a lábai?
A másodiknak igaza van. A gyakori kérdésekre ne alapozzál. Itt a sok besült f @ sznak minden jó lenne...
De amúgy ha tényleg csak pici poci van, akkor nem para. A lábaid között meg, hogy nem lehet átlátni... sok szép lábú lány lábai közt nem lehet átlátni. Mondjuk én szeretem a szép combokat, és engem inkább zavarnak a virgácsok.
Szerintem 174 cm-hez a 46 kg kevés, elég vékony lehetsz, én 162cm és 50 kg vagyok és egy deka felesleg nincs rajtam. Nyilván sok függ a súlyeloszlástól, de így látatlanba vékonyka ez az alkat ha csak a tényeket vesszük figyelembe.
Bár a legfontosabb, hogy te érezd magad jól a bőrödben :)
Azért kíváncsi lennék neked akkor mi a modell alkat, csak mert Palvin Barbara is 174 centi magas és 54.5 kg, szóval közel 10 kilóval több mint te (és modell)!
Te már így is sovány vagy és a súlyod miatt meg a pici poci miatt panaszkodsz!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!