Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar az ha egy lány nem modell alkatú? Nem olyan vékony a lábai?
Azért latod vacaknak az alakod mert nincs rajtad izom.
Az ilyen magas modellek zsír,poci nélkül nehezebbek mint te legalább 5 kilóval..
Nem, nem vékony, súlyosan alultáplált. Kb. egy koncentrációs táborról szóló filmbe elmehetsz színésznőnek. Hízzál vagy tíz kilót, mert most elárulom, hogy ocsmányul nézhetsz (nézel!) ki, kb. mint Gollam.
Én 168-hoz vagyok 46 és a barátom kedvesen etet, meg majd' kiugrott a bőréből, mikor mondtam, h híztam két kilót. De eddig kb. rosszul volt, ha rám nézett - jogosan, mint egy rühes macska, úgy néztem ki.
Az anorexia nervosa pedig elég gáz és szmét kórkép (pedig 99% hogy neked az van, de súlyos testképzavar az tuti, ha pici pocit látsz egy csontkollekció testen), el kéne menni vele pszichomókushoz.
Kimondottan tetszik, ha nem ér össze a comb, de ez elvileg genetikától is függ. Tetszik az is, ha vékony, és összeér, na de az tényleg vékony legyen :D (minimálisan ér össze) Ha ilyen vagy alapból, hogy nem ér össze, akkor nem túl sokat tehetsz érte :/ A kis pocit meg valószínűleg el tudnád tüntetni egy kis edzéssel.
Amúgy az lenne az igazi, ha küldenél egy hozzád hasonló testalkatú lányt, könnyebb lenne ítélkezni...mert így látatlanba elég nehéz :/
174 cm-hez 46 kg
még ha nagyon szép lenne a lány sem
na jó 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!