Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavar az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar az ha egy lány nem modell alkatú? Nem olyan vékony a lábai?

Figyelt kérdés
Úgy értem egy nagyon pici poci van, és a lábai között sem lehet átlátni.
2014. máj. 28. 07:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jól van, magyarázd a hülyeségeidet. Dekákon meg centiken problémázol, elképesztően felszínes vagy!
2014. máj. 28. 08:27
 12/20 anonim ***** válasza:

Azért latod vacaknak az alakod mert nincs rajtad izom.

Az ilyen magas modellek zsír,poci nélkül nehezebbek mint te legalább 5 kilóval..

2014. máj. 28. 09:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem speciel az tetszik ha van egy közepesen húsos combja amin van fogni való ,akkor feneke is ilyen es emellett kerek, lába alsó részénél vékonyabb legyen de természetesen ha vékonyabb ha kicsit vastagabb akkor sem zavar, ha í megvan az összkép a csajon tehat tetszik akkor nem számít. Nekem inkább a teltkarcsuk jönnek be tehat akik karcsuak de nem csont es bőr hanem van rajta hús :) izmosak egyáltalán nem jönnek be.
2014. máj. 28. 10:35
 14/20 anonim ***** válasza:
nagyon izomtalan és formátlan lehetsz! Kezdj el sportolni!
2014. máj. 28. 11:45
 15/20 anonim ***** válasza:
ha 174 cm-hez 46 kg vagy, akkor olyan vagy, mint egy auschwitzi menekült! ne hari, kamutopik olyat kérdezni, hogy nem vagy-e túl dagi.
2014. máj. 28. 12:04
 16/20 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem, hogy nem-e vagyok dagi, nem is tartom magam annak, nekem mindig is összeért a combom, csak sok olyan lányt látok akinek nem ér össze.
2014. máj. 28. 14:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem vékony, súlyosan alultáplált. Kb. egy koncentrációs táborról szóló filmbe elmehetsz színésznőnek. Hízzál vagy tíz kilót, mert most elárulom, hogy ocsmányul nézhetsz (nézel!) ki, kb. mint Gollam.

Én 168-hoz vagyok 46 és a barátom kedvesen etet, meg majd' kiugrott a bőréből, mikor mondtam, h híztam két kilót. De eddig kb. rosszul volt, ha rám nézett - jogosan, mint egy rühes macska, úgy néztem ki.

Az anorexia nervosa pedig elég gáz és szmét kórkép (pedig 99% hogy neked az van, de súlyos testképzavar az tuti, ha pici pocit látsz egy csontkollekció testen), el kéne menni vele pszichomókushoz.

2014. máj. 28. 15:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Kimondottan tetszik, ha nem ér össze a comb, de ez elvileg genetikától is függ. Tetszik az is, ha vékony, és összeér, na de az tényleg vékony legyen :D (minimálisan ér össze) Ha ilyen vagy alapból, hogy nem ér össze, akkor nem túl sokat tehetsz érte :/ A kis pocit meg valószínűleg el tudnád tüntetni egy kis edzéssel.

Amúgy az lenne az igazi, ha küldenél egy hozzád hasonló testalkatú lányt, könnyebb lenne ítélkezni...mert így látatlanba elég nehéz :/

2014. máj. 29. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:
szerintem a pocak lehet emésztési zavar miatt is, nem feltétlenül edzésre van szüksége
2014. máj. 30. 12:15
 20/20 anonim válasza:

174 cm-hez 46 kg

még ha nagyon szép lenne a lány sem

na jó 1x

2014. máj. 30. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!