Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki elmesélné nekem, nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmesélné nekem, nála hogy alakult ki az a képesség, hogy másfél óráig tud döngetni egy lányt folyamatosan és nem kell elélveznie?

Figyelt kérdés
Kérem ne azt írjátok, hogy idővel jobb lesz, örülnék egy picit részletesebb leírásnak.
2014. máj. 27. 23:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18f
2014. máj. 27. 23:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, szvsz 30-40 percnél több nem is kell - természetesen előjáték nélkül számítva.
2014. máj. 28. 01:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hölgyeim: nem rossz az az 1-2 óra, ha onnan nézzük, hogy abban azért legyen minden. Váltakozva: előjáték, minőségi orál, "döngetés", majd ismét orál, kézimunka, pózváltás, s újra döngetés, újra orál, stb...

Azok lányok, akikkel voltam nem panaszkodtak, hacsak arra nem, hogy mindjárt itt a reggel.

2014. máj. 28. 07:16
 14/20 anonim ***** válasza:

El lehet érni, én gyorstüzelőből mostanra akármeddig bírom, ha kell. Nem könyvből tanultam, hanem saját tapasztalatból. Nekem nem jött be se az időre programozott önkielégítés, se az, hogy ha nagyon felizgulsz, akkor gondolj a büdös zoknira és akkor nem fogsz elsülni.

De kell hozzá elhatározás, mégpedig az, hogy egyáltalán nem fogsz elélvezni szeretkezéskor, kell hozzá egy megértő barátnő, akivel naponta szeretkezel (és persze őt kielégíted kézzel szájjal ahányszor csak szeretné).

A lényeg az, hogy ne gondolj semmire szeretkezés közben, csak érezd a kedvesed testét és a saját tested reakcióit. Mondhatnám, ez már-már tantrikus, illetve zen szex. :)

Ja és pár naponként azért el is élvezhetsz, de egy idő után a szeretkezés kívánatosabb lesz a számodra, mint a durranás. :)

2014. máj. 28. 13:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék. Én a legjobban azt a rész imádom mikor foglalkozhatok a partner minden apró részletével és kényeztethetem azt.:) Csak jó lenne, ha mondjuk negyed óra orál után még simán tudnék felet döngetni.:D
2014. máj. 28. 14:46
 16/20 anonim ***** válasza:
23%

Tök mindegy, az nekünk fáj. Fél óra a max., de inkább negyed. 2-3 póz után már nem kellemes, hiába vagyok totál nedves.

Amúgy órával maszturbálj, és mielőtt elmennél, hagyd abba kicsit, aztán folytasd. Ezt tologasd mind kijjebb és kijjebb. Sok sikert!

2014. máj. 28. 15:51
 17/20 anonim ***** válasza:
az nem igaz, hogy a nőknek fáj a másfél óra
2016. jún. 7. 23:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, eddig egy barátnőm sem mondott olyat, hogy fél óra elég mert utána fáj. Ez butaság így általánosítva. Sőt... Volt akivel egész éjjel csináltuk, 10-15 perc megszakításokkal, mire újból felállt. Kérdeztem bírja-e még, azt mondta ő élvezi, folytassuk. Valamikor hajnalban feküdtünk le, hullafáradtan. Másik barátnőm odavolt érte, hogy végre nem 10 perc egy aktus, hanem el tud menni többször is. Legutóbbi is inkább elfáradni szokott, vagy a térde fájdult meg és mikor megkérdeztem abbagyjuk-e megkért, hogy hasra fekszik és folytassam hátulról mert nagyon jó. De sokszor csak annyit csinálok hosszú perceken át, hogy egy erősebb, fárasztó ritmus után szép finoman, érezve a farkam siklásának minden milliméterét mozgok benne. Lassan, olykor váratlanul egyet lökve rajta. Olyan lánnyal még nem voltam együtt, akinek eközben ne lett volna kéjes mosoly az arcán.

Szóval igenis élvezetes tud lenni sokáig, csak figyelmesen kell csinálni. 27F

2016. jún. 8. 00:43
 19/20 anonim ***** válasza:
ESZO elnyujtott szexuàlis orgazmus Kégel gyakorlat gàtizmok erősìtése ( pisilés közben légy úrrà a dolgokon megàllìt elindìt ....) keress rá ilyenekre.Mondjuk nekem a póz vàltàs is sokat segìt
2016. jún. 8. 07:08
 20/20 anonim ***** válasza:

attól, hogy valakinek elég 15-30 perc szex, nem jelenti azt, hogy ezzel minden nő így van...

nálunk 2-3 óra a minimum, és ebben nincs benne a petting, minden pillanatát élvezem

nem is lenne elég fél óra

2016. nov. 26. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!