Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rosszul is elsülhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rosszul is elsülhet?

Figyelt kérdés

van egy pasi akivel haverok vagyunk, de mindig nyomul. "viccből" perverz megjegyzéseket tesz, puszikat küld, nyalja a szája szélét, kicsit itt-ott megérint és hasonlók. arra gondoltam megszivatom egy kicsit és eljátszom, hogy "végre rávett" és szexelni akarok vele. pontosabban amikor legközelebb mondja, hogy legyen ez meg az, akkor azt mondom mosolyogva, kacéran, hogy "rendben, csináljuk", majd kicsit hozzásimulok, végigsimítom a mellkasát a nyakáig, közben végig a szemébe nézek, majd közelebb vonom magamhoz, mintha meg akarnám csókolni. és közben megkérdezem, hogy pontosan mit szeretne csinálni velem. majd mikor válaszolt és közel vagyunk a csókhoz, nyomok az arcára egy puszit és otthagyom.

szerintetek ez hatásos lenne, hogy kicsit "meglepjem"? vagy tudni fogja hogy csak szivatom?

lehet, hogy rosszul jövök ki belőle? :D

2014. máj. 27. 20:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

értem én. de ő nem veszi komolyan. minden nőt csak meg akar dugni és semmi több (nem is tagadja). engem is azért fűz, hogy legyek +1. ennek fényében szerintem nem lehet nagy lelki fájdalom ha kicsit megviccelem.

ha mégis rosszul esne neki, akkor meg leülnék megbeszélni vele. jóban vagyunk.

2014. máj. 27. 20:25
 12/15 A kérdező kommentje:
jó pasi egyébként, de a fentebb említettek miatt kizárt hogy bármi legyen. meg a korkülönbség is nagy.
2014. máj. 27. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy le fogsz vele feküdni... :D Ha nem is ennél az akciódnál, de egyszer fix...

Jaj, istenem...

Már nem először van itt a kérdés, már ebből is látszik.

Téged sokkal jobban foglalkoztat ez a dolog, mint őt szerintem.

Egyébként semmi értelme, minek feleslegesen megbántani valakit? Ő tisztán játszik, tudod, hogy csak ennyit akar, nem hülyít. Miért kéne megszivatnod?

22L

2014. máj. 27. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Én szinte pont ugyanezt csinálom azzal, aki tetszik (mármint elhívogatom ide-oda, viccesen bókolgatok neki, perverz is szoktam vele lenni néha) . Csak annyi a különbség, hogy én lány vagyok és ô fiú.

Haverok is vagyunk, egy társaságba járunk és már mindenki drukkol nekem. :)

Már teljesen beleszerettem és ha ezt megcsinálná velem, úgy érezném, nem érek a világon semmit. Ha hozzámér akár véletlen is, hatalmasat dobban a szívem és úgy érzem, meghalok a boldogságtól.:)

Pedig egy humoros, magabiztos, jókedvû lány vagyok, ( egyébként nagyon sok fiú próbálkozik is nálam, de nekem ô kell) viszont ha ezt tényleg képes lenne megcsinálni, összetörnék teljesen. :)

17/L

2014. máj. 28. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:

#14-es vagyok. :)

Bocsi, nem olvastam el a válaszokat.:)

Ha ezt megcsinálnád vele, mégjobban fogsz majd kelleni neki. Ha ezt nem szeretnéd, akkor inkább ne.:)

2014. máj. 28. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!