Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nő, akkor neki már mindent szabad?
Az imént láttam ezt a videót és eléggé kiakaszt ez a borzasztó kettős mérce, ami tükröződik rajta.
https://www.youtube.com/watch?v=A7l9kk6isgw
ez gáz!! én nő vagyok. és egyet értek azzal, hogy téged ez felháborít. de erre csak annyit tudok mondani, hogy ilyet azzal a férfival lehet megtenni csak, aki hagyja magát. én egy ilyen nőt emberszámba se vennék, egy ilyen dühkitörés után már ott se lettem volna, sőt az életben nem látott volna többet.
és igen, ha egy férfi erőszakoskodik akkor segítenek (jobb esetben). mert valljuk be, hogy erősebbek, és nagyobb fizikai fájdalmat tudnak okozni...de itt is csak azt tudom mondani,hogy az a nő aki ezt eltűri meg is érdemli.
de szerintem a kérdésedre megkapod a választ a reakciókból...ha a férfi csinálja, akkor a nő védelmére kelnek, ha a nő csinálja, akkor csak nevetség tárgya az egész. de a lényeg ugyanaz. nem kell eltűrni senkinek se az ilyet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!