Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenétek kérlek!?
Figyelt kérdés
Na szoval még nem borotváltam magam odalenn, hoygan kezdjek neki? csak mert már kezd zavarni és nem tudom hogyan tudnám leszedni. Kérlek segitsetek.15/l2009. dec. 30. 14:39
1/5 anonim válasza:
fogsz egy borotvát és elkezded. mi nem csinálhatjuk meg helyetted, ne legyél ennyire szerencsétlen.
2/5 anonim válasza:
hát, annyira nem bonyolult :D az epilátort meg a gyantát csak akkor próbáld, ha bírod a fájdalmat. a borotvából meg van az elektomos, meg a habos. az első esetben egyértelmű, a második esetben felkened a habot, majd a szőr növekedési irányával ellentétes irányba elkezded lehúzni. én meg szoktam húzni ott a bőrt egy kicsit felfele, hogy a lehető legkevesebb borostát hagyja.
3/5 A kérdező kommentje:
de nem lesz attol szuros?
amugy a második válaszonok köszönöm és az esönek meg köszönöm a gorombaságát és szépen kérdeztem.
2009. dec. 30. 14:52
4/5 anonim válasza:
Én nem a borotvahabot ajánlom, nekem a tusfürdő jobban bejött, de ki kell próbálni, mindenkinek más a bőre. Vigyázz, hogy közben elég feszes legyen a bőr, ahol borotválod, és akkor tuti nem vágod el magad. A sokpengés borotvák a legjobbak, én a rezgős változatot használom, nagyon szépen levégja. Kb. 2-3 nap alatt kezd el nőni, de amikor leborotválod, nagyon klassz sima lesz. Amikor kicsit kinő, akkor sem szúrós, ne izgulj.
5/5 anonim válasza:
első vagyok, aki ennyit nem tud maga megoldani, arra csak az a szó van hogy szerencsétlen és igenis arra szorul hogy valaki megmondja neki hogy fogd a kezedbe a borotvát oszt csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!