Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi eset alapján, ami tegnap történt, teherbe eshet-e a barátnőm?
Tegnap nem bírtunk magunkkal és egymásnak estünk, noha fényes nappal volt, és bármikor ránk nyithattak volna a szülei. Így aztán takaró alatt hátulról történt meg a dolog (nem análisan, félreértés ne essék). Mi mindig dupla gumival védekezünk, fő a biztonság, de miután elélveztem, és elkezdtem kihúzni, akkor vettem észre, hogy épp csak a makkomon van már csak az óvszer. Miután elélveztem ő még játszadozott velem kicsit, úgy, hogy benne voltam, és mikor kihúztam, szerintem akkor történhetett, hogy lecsúszott, gondolom az összeszorított combjai miatt. Attól félünk, hogy nehogy bejuthatott némi "dolog"... Úgy gondoljuk, hogy nem, hiszen mikor benne voltam, még ha játszadozott is, miután elmentem, akkor elvileg nem csúszhat le a gumi (annyira még nem mentem össze), valszeg csak a kihúzáskor, de nem vagyunk biztosak benne... Van egyfajta gyógyszere, amit két napon belül kell bevenni, ha gond lenne, és megakadályozná a terhességet, de nem vagyunk biztosak a dologban. A gyógyszer drága (nem mintha sajnálnánk a pénzt ilyesmire), csak egy szem, és nem tudjuk, milyen hatással lehet, ha mégsincs gond...
Véleményeket szeretnék :) :(
2 gumit soha ne használjatok, mert a kiszakadás veszélye a triplájára nő kb.
a 2 gumi hamar kikezdi egymást a dörzsöléstől és 1 pillanat alatt elszakad. a 2 gumi 10szer rosszabb mint az egy gumi. nemistudom honnan szedtétek ezt a baromságot.
ha a sperma ottmaradt az óvszerben akkor nemlesz terhes a barátnőd.
Jól van na, én is lehetek béna... pontosabban nem kéne, mert akkor baj lehet belőle.
Nem tudtam, hogy nagyobb a lyukadásveszély két gumi esetén, de ezentúl akkor nem használunk kettőt. Bár ez szerencsére eddig még nem okozott problémát.
Fogamzásgátló tablettát meg nem szed barátnőm sajna (?). Mindenesetre köszönöm a válaszokat, jobban odafigyelünk ezentúl.
Csak a hirtelen ijedtség mindkettőnk részéről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!