Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy kezelnétek?
Van egy új kollégám, aki egy nálam jóval idősebb férfi. Iszonyú jófejnek tartom, vele vagyok leginkább egy hullámhosszon a munkahelyen. Viszont nem tudom eldönteni, hogy kéne helyesen kezelnem a vicceit.
Borzasztóan perverz pasas, minden második mondata szexszel kapcsolatos. És persze próbál minden nőt meghódítani. Nekem is mindig löki a hülyeséget, ezeken max nevetni tudok, néha kicsit vissza szólok, de egyikünk sem veszi komolyan az ilyen szócsatákat. Néha viszont ha olyanja van, a kéjelgés mellett kicsit hozzám ér, megsimogatja a kezem vagy a derekam, mögém áll és átkarol, mintha "akarna valamit". Ilyenkor mindig mondom, hogy ne csinálja, de nem szoktam erélyesen raszólni, mert csak vicc az egész. De ezzel mégsem tudok dűlőre jutni, ugyan is van párom (ismerik is egymást), és nem tudom ennyi belefér-e.?
Úgy gondolom, amíg számomra csak ártalmatlan vicc az egész, addig nem gáz.. Néha viszont kicsit erkölcstelennek érzem magam, hiába szexuálisan és érzelmileg jelentéktelen az egész.
Ti mit gondoltok és hogy kezelnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!