Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki egész életében agglegény akar lenni?
Jó hülye vagy.. valószínűleg még sosem voltál szerelmes.
Ez amúgy tényleg elég fura hozzáállás egy 33 éves pasi részéről. Talán csak magát akarja nyugtatni ezzel a viselkedéssel. Hiszen amíg van vevő rá, és szinte minden nőt megkap, addig kicsit még mindig fiatalnak érzi magát, akinek nem kell elsietnie semmit. Talán valahol mélyen már benne is motoszkál, hogy végre nem ártana megállapodni valaki mellett. Csak közben ki akarja használni az adottságait is, ki akarja élvezni az életet, a nőket, amíg lehet. De ahogy telik az idő, és rájön, hogy fiatalabb már ő se lesz, és vajon hány lehetőséget szalasztott már el, meg fogja bánni ezt. Nem olyan kellemes, mikor 35-40 évesen nincs az embernek senki, aki hazavárja.
23/F Én sem tervezek se barátnőt, se családot. Amúgy is kamionozom, csak a hétvégéken vagyok itthon, az az idő meg édes kevés egy kapcsolat fenntartásához.
Anyagilag én sem állok rosszul szerencsére, de a pénzt amit megspórolok inkább magamra költeném. nincs szükségem sem autóra, sem házra, a szüleimmel vagyok. A nőkből meg egy életre elég volt, volt egypár, de nem részletezném miért nem kell újabb kapcsolat. Szerencsére a haverokra mindig számíthatok, nagyon rendesek, ha kell bármiben segítenek és fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!