Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Hol haragszom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Hol haragszom, hol nem érzek szinte semmit, hol meg hihetetlenül vágyom Rá? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy férfi, akihez olyan zavaros érzések kötnek. Nagyon vonzódom hozzá, néha úgy érzem, szeretem is. Semmi nem volt köztünk, és nem is lesz, sajnos (biztos vagyok benne).

Nem tudom, pontosan mit is érzek vagy, hogy mi is van, mert olyan összevisszák az érzéseim. Néha azt érzem, hogy nincs is Rá szükségem, úgy érzem, mintha nem is kellene, van hogy szabályosan haragszom is Rá, viszont alapvetően nagyon nagy vágyat érzek iránta. Vonzódom hozzá, néha tényleg azt érzem, mintha szeretném is, de lehet, hogy csak a nagy vágy miatt.

Mitől van ez? És mit tegyek ellene? Mert megőrjítenek ezek a zavaros érzések, meg a vonzalom is. Segítsetek légyszíves!

Előre is köszönök minden rendes, normális hozzászólást!

2014. máj. 25. 21:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Légyszi adjatok még tanácsokat, segítsetek!
2014. máj. 26. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Pasizz. Bulizz. Foglalkozz a barátnőiddel,családdal. Szóval foglald el magad és ha magányos lennél próbálj másra gondolni ne rá.
2014. máj. 26. 22:47
 13/13 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszod!:)

Azért jöhetnek még vélemények, érdekelnek...

2014. máj. 27. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!