Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vélemény? (kép lent)
Nem elég, hogy nem mered bevallani, hogy direkt álltál árnyékba, még mentegetőzöl is, és próbálod bizonygatni, hogy te igenis vállalnád a fejed, holott nyilvánvaló, hogy nem. Hol a méltóságod, ember?
A férfi osztályon árult női ruhákról meg már nem is mondok semmit. Ha árulnának ott szoknyát, felvennéd? Rózsaszín pólót FÉRFI EMBER nem vesz fel, még akkor sem, ha homoszexuális. Nem számít, hogy felnőtt vagy gyerek. Ugyanaz vagy, mint pár éve az emósok, csak a mai divat szerint.
A boltban azért vannak ilyen ruhák mert a fiatalok egyre nagyobb része kezdi el leszarni, hogy pi na vagy fa sz van a lába között, és ebből jól meg lehet gazdagodni. A cigi is káros, mégis árulják.
Az utcán nem kötök bele senkibe, mert nem vagyok cigó. Interneten jobb, mert itt nem tudom senkinek sem megsérteni a lelki világát, és általában több időm is van, mint az utcán. Azért vitatkozok veled, mert próbálom megérteni, hogy vajon mi jó egyes gyerekeknek abban, hogy egyre jobban elnőiesednek. Miért jobb ilyen kis gyökérnek lenni, mint férfinek. Miért jó hogy gizda vagy, és nem tudod majd megvédeni az asszonyt ha betámad egy cigó titeket. Egyszóval: miért jó páwának lenni.
Persze, neked nem szól be senki az utcán, ez világos. Mert úgy gondolkodnak a nempáwág, mint ahogy én. Aztán a hátad mögött egymás között csak szörnyülködnek a magadfajtán.
" A nők 90%-a nem szereti
a rózsaszín pólós fiúkat -
A rózsaszín pólós fiúk
90%-a nem szereti a
nőket. "
"Attól meg
nem félek, hogy nekem
valaha is majd meg kell
védjem a barátnőmet,
úgysem lesz."
Nálad sokkal csúnyabbaknak is van barátnőjük. szóval ez butaság! Főleg, ha focizol, a mai lányok nagy része a focistákra bukik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!