Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Vélemény? (kép lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vélemény? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Csak úgy unalmamba megkérdezem. :)

2014. máj. 25. 20:36
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Így sütött a nap, nem tehetek róla. :)
2014. máj. 26. 15:02
 22/40 anonim ***** válasza:
Akkor talán csinálj egy olyan képet amin úgy állsz be hogy nem így süt a nap. Ja vagy úgy már nem mernéd vállalni rendesen az arcod? Akkor meg ne sírj ha nem olyan véleményt kapsz mint amit akarsz. Vagy mégis mire vártál, hogy majd mindenki 10/10-et ad? :D Ne élj álomvilágban és viseld el a kritikát, főleg ha az építő jellegű.
2014. máj. 26. 15:45
 23/40 A kérdező kommentje:
Miért ne merném? Ha vállaltam ezt a "b*zis" öltözködést is, (nem én mondtam, az előtted lévők írták") akkor vállalnám az arcomat is. Most éppen úgyis felhős. :D
2014. máj. 26. 16:04
 24/40 Sowilo ***** válasza:

Nem elég, hogy nem mered bevallani, hogy direkt álltál árnyékba, még mentegetőzöl is, és próbálod bizonygatni, hogy te igenis vállalnád a fejed, holott nyilvánvaló, hogy nem. Hol a méltóságod, ember?

A férfi osztályon árult női ruhákról meg már nem is mondok semmit. Ha árulnának ott szoknyát, felvennéd? Rózsaszín pólót FÉRFI EMBER nem vesz fel, még akkor sem, ha homoszexuális. Nem számít, hogy felnőtt vagy gyerek. Ugyanaz vagy, mint pár éve az emósok, csak a mai divat szerint.

2014. máj. 26. 16:31
 25/40 A kérdező kommentje:
Jó legyen igazad, nem kötekedek, de akkor minek árulnak ilyen pólókat a férfi osztályon? Ott is odamész a tulajhoz vagy az eladóhoz és belekötsz, hogy bizony vegyék le mert ez nem odavaló? Vagy meglátsz az utcán egy ilyen "öltözködésűt mint én" és belekötsz? Érdekes, végigjárom minden hétvégén a fél várost, megyek ide-oda, de senki idegen sem mert még leszólítani meg lemocskolni, hogy hogy nézek ki. Max a haverjaim b*szt@tn@k, de hát ők gyerekkori barátok. Szóval...
2014. máj. 26. 16:44
 26/40 Sowilo ***** válasza:

A boltban azért vannak ilyen ruhák mert a fiatalok egyre nagyobb része kezdi el leszarni, hogy pi na vagy fa sz van a lába között, és ebből jól meg lehet gazdagodni. A cigi is káros, mégis árulják.

Az utcán nem kötök bele senkibe, mert nem vagyok cigó. Interneten jobb, mert itt nem tudom senkinek sem megsérteni a lelki világát, és általában több időm is van, mint az utcán. Azért vitatkozok veled, mert próbálom megérteni, hogy vajon mi jó egyes gyerekeknek abban, hogy egyre jobban elnőiesednek. Miért jobb ilyen kis gyökérnek lenni, mint férfinek. Miért jó hogy gizda vagy, és nem tudod majd megvédeni az asszonyt ha betámad egy cigó titeket. Egyszóval: miért jó páwának lenni.

Persze, neked nem szól be senki az utcán, ez világos. Mert úgy gondolkodnak a nempáwág, mint ahogy én. Aztán a hátad mögött egymás között csak szörnyülködnek a magadfajtán.

2014. máj. 26. 17:45
 27/40 anonim ***** válasza:

" A nők 90%-a nem szereti

a rózsaszín pólós fiúkat -

A rózsaszín pólós fiúk

90%-a nem szereti a

nőket. "

2014. máj. 26. 17:50
 28/40 A kérdező kommentje:
Vitatkozhatnánk sokáig, de én most váltottam át erre a stílusra, nem tudom mi ütött belém, talán fertőző, de egyszerűen most megtetszett ez. Amúgy meg ha megnéznéd a ballagási képemet, meglepődnél Te is, ott még normális voltam (most is az vagyok igazából, csak imádom, mikor külső/öltözködés alapján döntenek az emberek) Attól meg nem félek, hogy nekem valaha is majd meg kell védjem a barátnőmet, úgysem lesz. Cigók meg nem laknak erre, csak a szomszéd városba, de azok se kötekedősek. :)
2014. máj. 26. 17:53
 29/40 anonim ***** válasza:

"Attól meg

nem félek, hogy nekem

valaha is majd meg kell

védjem a barátnőmet,

úgysem lesz."

Nálad sokkal csúnyabbaknak is van barátnőjük. szóval ez butaság! Főleg, ha focizol, a mai lányok nagy része a focistákra bukik!

2014. máj. 26. 17:58
 30/40 A kérdező kommentje:
27es, ez tetszett, ment a zöld. :D Csak rám nem igaz. Sose leszek buza :). Valószínű Te vagy a 29es is, hááát, ezt nagyon kétlem. Nem szoktam mondjuk irigy lenni a kissé nem szép srácokra, hogy nekik van barátnőjük, nekem meg nincs. Nincs bennem semmi féltékenység. :)
2014. máj. 26. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!