Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bombáztál már szét egy csajt és egy pasit úgy hogy szakítás lett belőle?
Nekem másfelet sikerült eddig, de egyikben sem érzem úgy, hogy hibás lettem volna, hisz egyikben sem olyan szándékkal léptem fel, hogy szétszakítsam őket. Az egyiknél a srác és a lány már régóta együtt vannak, de a sráccal mi már a kapcsolatuk előtt is nagyon jó barátok voltunk. Most így a 2. évfordulójukra eljutottunk odáig, hogy több tucat lek*rvázós e-mail, telefon, sms után (nem csak nekem, a barátaimnak is), úgy döntöttem, hogy most amúgy is éppen eléggé magam alatt vagyok, nekem ez nem hiányzik, akkor legyen vele, engem pedig ne keressen. Sosem akartam közéjük állni, de a csaj az őrületbe kerget a hülyeségeivel!
A másik... egy szintén régi jó barátom 4 év után jutott oda, hogy a barátnőjével sok a vita, ő már nem szereti, tovább kéne lépni, de egyszerűen nem tud, mert fél az egyedülléttől. Én csak beszélgettem neki, elmondtam ennek az előnyeit, hátrányait, és egyszer csak azzal állított be hozzám, hogy most volt a barátnőjénél pakolni.
Szerintem mást ne tegyél, csak beszélgess vele sokat, és ha van alapja annak amit mondasz, akkor ezt mond el a srácnak is, aztán majd ők elintézik. Csak úgy ne kavarj be, inkább várj türelmesen!
Igen, becslések szerint nem is egyet.
Alfred von Lichtenmehr
Luftwaffe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!