Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idő múlásával, az évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idő múlásával, az évekkel a nők értéke csökken, míg a férfiaké kb. ugyanaz marad? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Egy férfinak igazából tök mindegy, hogy milyen idős korában talál magának párt. Nem kell számolnia ilyenekkel, hogy mikor legyen gyereke, ha akárcsak jóval harminc fölött talál maga mellé valakit, állapodik meg, akkor sem fogja senki megbélyegezni. Egy férfinél rá lehet mondani, hogy karriert épített és ez egyáltalán nem pejoratív ránézve, sőt. Ergo így egy férfi "értéke" nem csökken, akármennyi idős is.

És akkor ugyanez nőben: huszonévesen még mindig egyedül van? Biztosan válogatós, hisztis. Nem kellett senkinek, ennek biztos oka van: selejt. Inkább karriert épített? Nem feleségnek való. A biológiai óra meg ketyeg, a férfiak meg inkább választana egy fiatalabbat, akivel nincs semmi "gáz". Az évek múlásával pedig ez csak egyre rosszabb lesz, a nő "értéke" egyre csak csökken.

Ezt most vonatkoztassuk olyanokra, akiknek NAGYON nehezen megy a pártalálás, maximum egy-kettő 1-2 hónapos kapcsolatuk volt, vagy még annyi sem.

Csak szerintem van ez így?

2014. máj. 24. 02:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

29-es, a nemi vonzalmat nem tudatosan szabályozzuk. Ha tudatosan szabályoznám, akkor arra vágynék, aki a legjobban vágyik rám, és nem lennék szerencsétlen.

Tudatalatti mechanizmusok befolyásolják, aminek jó része evolúciós örökség. Ezért hoztam szóba a szaporodási képességet, mert a legnagyobb eséllyel egészséges gyereket szülő nők lesznek a legvonzóbbak azok számára is, akik nem akarnak utódot.

2014. máj. 24. 20:15
 32/35 anonim ***** válasza:
Egyébként azok a milfek, akik lepontoznak minden olyan választ, ami szerint 30 felett egy nő nem ugyanolyan értékes, mint 20 évesen, azok ugyanazok a milfek, akikkel tele vannak az internetes társkeresők, és olyan idézeteik vannak kint, hogy a nő olyan, mint a bor, hogy korral nemesedik? Meg fotó gyanánt a harisnyás magassarkús láb kitéve, ami a kép alapján akár a nagyapám lába is lehetne?
2014. máj. 24. 20:17
 33/35 anonim ***** válasza:
találó kommentek! :D
2014. máj. 24. 20:19
 34/35 Fish1 ***** válasza:

Ezek az "értékességből" csak kiragadott dolgok. És azt veszem észre, mint már oly sokszor, hogy a belső tulajdonságokra szinte senki nem fektet hangsúlyt. Szerintem a dolog egyszerű: ha tudom magamról azt, hogy lelkiekben értékes vagyok, és ezt nem csak megjátszom, akkor ezt sugárzom kifelé, ezáltal a környezetem sem fog értéktelennek tartani.

Valószínűleg ezt is a fogyasztói társadalom és a média hozta hozta magával, mert az azt okádja, hogy vegyél drága cuccokat, nézz ki jól és máris értékes és menő leszel. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű. Hiába szép valaki, ha a kisugárzása nulla. És ugyanígy egy átlagos kinézetű ember, akinek van kisugárzása, egész máshogy fest az emberek szemében. :) Nyilván egy nulla kisugárzású embert, aki pl. önbizalomhiányos és rondának tartja magát, nem elégedett lelkileg sem saját magával, más sem fog csodálatosnak tartani. Ellenben azokkal, akik belépnek valahova és a kisugárzásuknál fogva máris vonzzák a tekinteteket. Szerintem ezek a dolgok adják egy ember értékét, nem az, hogy hány milliós autója van és hány százezres táskája, vagy az, hogy ráncos-e vagy sem, vagy hogy szül-e 8 gyereket vagy sem.

Figyeld meg az embereket a hétköznapokban, akár az utcán, akár máshol, sok dolog lesír róluk első ránézésre is.

2014. máj. 24. 20:30
 35/35 anonim ***** válasza:

Biológia ide, vagy oda, szintén csak körül kell nézni a világban és nagyon jól lehet látni, hogy azért egy jóval 30 feletti férfi, mondjuk legyen már 40-hez közeli azért ritkán választ maga mellé családanya szerepre egy alig 20 éves tapasztalatlan lánykát. (Vannak itt is kivételek, tudom.)

Azért egy kapcsolatban sokszor nem az a legfontosabb, hogy egyik még öt gyereket tud nekem szülni (vagy csinálni), a másik meg talán már csak egyet-kettőt, ezért automatice azt választom, aki legalább ötöt. :)

Én elhiszem, hogy van, aki így gondolkozik, de azért nem a legtöbben és továbbra is azt vallom, hogy többségben (!) vannak az olyan kapcsolatok, ahol azért nem több tíz év a korkülönbség.

Amikor meg már olyan korba ér az ember, hogy a kora miatt egyre nehezebb párt találni, ott nem olyan túl nagy az eltérés a férfiak és a nők között.

2014. máj. 24. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!