Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idő múlásával, az évekkel a nők értéke csökken, míg a férfiaké kb. ugyanaz marad? (bővebben lent)
Egy férfinak igazából tök mindegy, hogy milyen idős korában talál magának párt. Nem kell számolnia ilyenekkel, hogy mikor legyen gyereke, ha akárcsak jóval harminc fölött talál maga mellé valakit, állapodik meg, akkor sem fogja senki megbélyegezni. Egy férfinél rá lehet mondani, hogy karriert épített és ez egyáltalán nem pejoratív ránézve, sőt. Ergo így egy férfi "értéke" nem csökken, akármennyi idős is.
És akkor ugyanez nőben: huszonévesen még mindig egyedül van? Biztosan válogatós, hisztis. Nem kellett senkinek, ennek biztos oka van: selejt. Inkább karriert épített? Nem feleségnek való. A biológiai óra meg ketyeg, a férfiak meg inkább választana egy fiatalabbat, akivel nincs semmi "gáz". Az évek múlásával pedig ez csak egyre rosszabb lesz, a nő "értéke" egyre csak csökken.
Ezt most vonatkoztassuk olyanokra, akiknek NAGYON nehezen megy a pártalálás, maximum egy-kettő 1-2 hónapos kapcsolatuk volt, vagy még annyi sem.
Csak szerintem van ez így?
A tapasztalat nem ezt mutatja. Bizonyos kor felett már senkinek nem olyan egyszerű párt találni. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de a férfiaknak is inkább a saját korosztályukból és sokszor több gyerekes elvált nők közül van lehetőségük válogatni. Egy jó ötvenes férfi sem nagyon fog már összeszedni egy huszonéves lányt, főleg ha már nem olyan fitt és fiatalos. Esetleg ha megveszi. :) De akkor meg számíthat rá, hogy nemsokára egy fiatal csődört talál a lányka mellett az ágyban. Persze ha csak húspiacnak tekinti a párválasztást és ez így megfelel neki, meg a lánynak is, akkor az ő dolguk.
Nőként meg azt tapasztalom, hogy a legnépszerűbb a férfiak körében 27-29 évesen voltam, a férjemet is akkor ismertem meg. Már a lányok sem kapkodják el a párválasztást, nagyon sokan 30-asan mennek férjhez, vállalnak gyereket.
Nem könnyű az alapokat megteremteni, sokan huszonévesen még sehol sincsenek sajnos, nem hogy neki mernének kezdeni a családalapításnak. Ettől még nem értékesebbek, vagy értéktelenebbek az emberek és még csak nem is biztos, hogy válogatósak.
Az általam ismert 30-as férfiak nem is nagyon választanak túl fiatal párt hosszútávra.
Persze, biztos van kivétel, én is láttam már egész fiatal lányt még 50-esnél jóval idősebb férfival is, de én azt mondom, hogy ha körülnézek, 99%-ban nem ez a tendencia.
Ennyi erővel azt is lehet mondani, hogy van rá példa, hogy jóval idősebb nőt látni fiatalabb férfival. Ilyen párt is ismerek, sok éve házasok, több gyerekkel.
De nagy általánosságban azért inkább hasonló korúak a párok, néhány év eltéréssel.
Visszanézve tizenegynéhány évvel ezelőttre azt látom, hogy azok a férfiak, akik huszonévesen nem voltak népszerűek, nem igazán lettek a harmincas éveikben sem. A nők meg, akik huszonévesen népszerűek voltak, harmincason férjhez mentek, gyereket szültek, stb.
Pedig sok fiú vigasztalta magát anno, hogy majd jön még a kutyára dér! :D
Húsz és harminc között nem annyira változik meg a népszerűség, legalábbis nem olyan sűrűn történik ez meg, ahogy sokan szeretnék hinni. Amelyik férfi nem volt sikeres olyan 22-25 évesen, ritkán lesz az mondjuk 29-33 évesen.
A sok férfi munkatársam közül ott vannak sokan, szegények, már jó 40-hez közeliek, nem is csúnyák, nem is olyan borzasztó rosszul állnak anyagilag, nem is buták, nem is bunkók és valamiért még mindig nem kellenek a nőknek. A nők közül kb. ennyi idősen egyetlen egyedülállót tudok.
20 évesen nyilván azt mondja az ember, hogy egy 50 éves "öreg" és már nem olyan szép, ráncos, stb. Vajon mit mondana erre egy 60-70 éves? Teljesen relatív dolog. Engem mondjuk elkeserít a válaszokat olvasva, hogy a legtöbben csak a külsőt nézik, ezt hívják felszínességnek. Az öregedés meg természetes életfolyamat, aki ezt nem tudja elfogadni, annak reszeltek. :)
Na meg a ráncosságot szembeállítani azzal, hogy egy pasi 70 évesen is képes gyereket nemzeni... lehet, de ettől ő is ráncos, ha már ezt nézzük. :)
És se a nő, se a férfi nem tenyészállat, hogy ezek alapján lehessen értékelni őket.
Kíváncsi lennék, hogy kinek mit jelent az értékes ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!