Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdenétek egy ilyen pasival?
Nem akarlak megbántani, a lelkedbe se gázolni. Ezt előre el kell mondanom, hogy ne értsd félre.
Én azt nem értem, hogy jöttök mindannyian azzal, hogy korábban lusták voltatok tanulni meg nincsen szerencsétek és most azért tartotok ott ahol tartotok stb. stb.
Miért nem teszel ellene ember? Érettségit megszerezni nem egy nagy történet, főleg manapság, amikor az érettségi nehézsége az általános iskola nehézségi szintjét karcolgatja. 1 év alatt letehetnéd az érettségit. 1 év alatt estin el tudnál végezni egy akármilyen okj képzést is.
2 év alatt, kb tudnál olyan végzettséget szerezni, amivel már kategóriákat tudnál feljebb lépni. Ami kategóriákkal jobb fizut is jelentene és tudnál saját kecót is bérelni, ami nem lenne túl nagy, de a tied lenne legalább.
Nem a te nem azért tartasz ott ahol mert szakmunkás végzettségű vagy, meg szerencsétlen, hanem azért mert kb ennyi a jövőképed, nincsen egy darab célod se. Létezel, de kb ennyivel ki is fújt a dolog. Ha nő lennék és ezzel jönnél nekem, körberöhögnélek már ne haragudj. Én nem vagyok zseni vagy ilyesmi, de én 27 évesen szülők segítsége nélkül 3x-4x többet elértem már mint te, akár képzettségben, akár karrierben, akár másban. Mert fűt az akarás, a célok, és az ambíció.
Mivel nem vagyok nő ezért nem formálhatok érvénes véleményt, de ezen azért gondolkozz el.
Az érettségi a kapuja mindennek. Ha nincsen érettségid, kb semmilyen komoly képzésre nem tudsz jelentkezni, mert nincsen miből kiszámolni akármilyen felvételi pontszámot. És igen. Ha nincsen érettségid munkahelyeken kb a debil kategóriába kerülsz. A "megbecsülöm ami van" meg kevés egy minőségi élethez. Ezt azok mondják akik már feladták.
Nem kell fizetni érte, az első okj képzést az állam állja akármennyi éves vagy.
#13 nem vettem annak, én már régebben tettem le az okj vizsgát szóval lehet. Egyébként nem is bánom hogy csak két éves van már mert 1 év kb semmire nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!