Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány, akivel alakulgatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány, akivel alakulgatott valami, elmondta, hogy gyereke van. Hogy mondjam meg neki, hogy ezért nem akarom folytatni?

Figyelt kérdés
Két randi volt csak és egy csók, de biztos, hogy megvolt a szikra mindkettőnk részéről és sok közös is van bennünk, de a gyerek biztos, hogy zavarna, ezért semmiképp sem akarom tovább mélyíteni a dolgot. Még sohasem dobtam senkit és erről ő nem is tehet, szóval nem tudom, hogy hogyan vágjak bele.
2014. máj. 23. 07:19
 1/9 anonim ***** válasza:
nem kell erre fognod
2014. máj. 23. 07:26
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Szépen építsd le aztán jól van.

Addig amíg rád nem akaszkodik.

2014. máj. 23. 07:33
 3/9 anonim ***** válasza:
hát ha többször találkoztatok és nem monda hogy gyereke van akkor ő is hibás. de lehet azért nem mondta mert ő se hosszú távra tervez veled. nem fogja mindenkinek bejelenteni ho gyereke an hisz amig ovi vag suliba van miért ne élhetne
2014. máj. 23. 07:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki őszintén, hogy ez téged zavar és ennyi. Nem értem mi olyan nehéz ebben.
2014. máj. 23. 07:49
 5/9 anonim ***** válasza:
A csaj is hibás, nem kellett volna vele várnia. Nem a távokról van szó szerintem, csak már megtapasztalta, hogy emiatt bizony hátrányos helyzetbe kerülhet. Gondolom arra gyúr, hogy most mikor megtudtad, már kellemetlen lesz elküldened. Azért az ő helyzete is érthető, amúgy sem könnyű megfelelő párt találni a mai világban, hát még egy gyerekkel..
2014. máj. 23. 08:10
 6/9 anonim válasza:
Két randi + 1 csók hát nem nevezném még komolynak. Ha nem mondta el, még nem a világ vége. Szikra ide vagy oda még nem alapoz meg egy kapcsolatot, max elősegíti a folytatást, de ha már startból akadály a gyerek, érdemes még időben kiszállni és tovább lépni. Egyszerűen meg kell beszélni, kinek milyen szándékai vannak, rövid, átmeneti vagy hosszabb távra tervez. Ennek függvényében kell és lehet dönteni.
2014. máj. 23. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
jól veszem ki, hogy elítéled azért, mert egyedül maradt a gyerekével, de ahhoz nincs bátorságod, hogy elmond neki, hogy pont a gyerek miatt nem akarsz vele lenni, nehogy elítéljen emiatt? vicces, vicces....
2014. máj. 23. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ítéli el, de zavarja, az más. Valakit meg az zavar, ha a párjának nincs diplomája. Természetes, mindenkinek megvannak az igényei.
2014. máj. 23. 09:39
 9/9 Dávid,aki nem Dávid ***** válasza:

Mondd meg neki,hogy nem akarod más gyerekét nevelni,mert nem te vagy az apja és ennyi!

Nekem se kéne olyan nő,akinek gyereke van,mert engem rohadtul zavarna,ha az ex vissza járna állandóan,mert ott a gyereke.Amúgy sem akarnám más kölykét nevelni,mert semmi közöm hozzá.

Lehet,hogy apapótlékot keresett a gyereknek a személyedben.

2014. máj. 23. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!