Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm ezért el akar hagyni! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyám nem bírja a baártnőmet, akivel fél éve vagyok együtt. Amikor először beszéltem róla neki, totál kiakadt és ki akart tagadni a családból. Azóta nem beszélek otthon a barátnőmről, titokban járunk már fél éve. Barátnőm el akar már hagyni mert így szerinte nem olyan komoly a kapcsolatunk... Az a gond, hogy nem én tehetek róla. Mit csináljak? Ha most otthon, így fél év után ismét felhoznám a témát, kib@ szott nagy balhé lenne, tuti repülnék otthonról. 19 vagyok és egyetemista.2014. máj. 22. 22:31
11/12 anonim válasza:
"19 vagyok és egyetemista."
...és töketlen. Mégis mit tud anyucika csinálni, ha közlöd otthon, hogy márpedig te ezzel a lánnyal randizgatsz, ha tetszik neki, ha nem? Kidob? Azt apád nem hagyná úgysem. Akkor? Mitől félsz, megver, csúnyán néz, nem főzi vacsira a kedvenc kajádat..? Ragadd már meg a töködet és ha dugni elég férfinak érzed magad, akkor ne dugdosd anyuci pici fiaként a barátnődet, hanem vállald fel a kapcsolatot.
12/12 anonim válasza:
A helyedben ha szeretem a lányt, akkor megmondom anyámnak hogy ez van szeretem vagy elfogadod vagy nem. Ha ki akarsz tagadni kitagadsz nem érdekel. Engem már tagadtak ki tudom milyen. De az apád nem engedné így nem vagy rossz helyzetben. Az egyetem mellett meg lehet melózni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!