Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pusztán jófejséggel, kedvességgel el lehet érni azt, hogy belédszeressenek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, kinézetre 10/6-os vagy, átlagos keresetű beosztott, vagy tanuló, 18-25 korosztályban.2014. máj. 22. 18:54
2/9 anonim válasza:
Nem, ezzel legfeljebb a barátzónába kerülhetsz.
3/9 anonim válasza:
Nálam bejött :) visszavonhatatlanul beleszerettem a páromba. :) a figyelmessége ellenállhatatlanná tette öt
4/9 anonim válasza:
nem, még sok más jó tulajdonság kell még hozzá
5/9 anonim válasza:
Ha ez így működne, akkor sok mindenki sok mindenki másba beleszerethetne. Ez nem elég, a szerelemhez több kell.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem elég. Nekem fontos a hasonló életvitel. Én például nem tudnék mit kezdeni egy depressziós, negatív gondolkodású pasival, aki nyafog,önsajnál, miközben hamburgert zabál sültkrumplival, majd utána még alkalom adtán jól le is issza magát, elvégre de sz*r az élet. Továbbá a tutyimutyi anyu kedvencével se tudnék mit kezdeni, aki éhezik, ha valaki nem főz rá, halmokban áll a szemét, ha valaki nem takarít rá, semmit nem old meg magától, ha valaki nem csinálja meg helyette.
Lehet akármilyen kedves, jófej és akármilyen helyes.
Az átlagos külső, átlag fizu az teljesen oké.
7/9 anonim válasza:
A legtöbb lány a kinézet miatt áll le veled beszélni. Tehát van esélyed, ha már ismered a lányt.
8/9 anonim válasza:
A legkézenfekvőbb érvet az ötös írta le.
9/9 anonim válasza:
Ilyen tulajdonságokkal fogsz hangsebességgel repülni a barátzónába! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!