Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megértetek engem?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok ,soha nem jött össze a csajozás ,ezért prostizni kezdtem

aminek előnye akkor megyek amikor akkarok és jut mindenre időm és nem egy csajt kell mindig hanem mindig mást

2014. máj. 22. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
HPV ismerős?
2014. máj. 22. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha neked ez jó?!Kinek mi,de ki fogsz égni.Nem éppen szerencsés amit csinállsz!Nem lenne jobb,másabb,nyugodtabb,kiegyensúlyozottabb egy csajjal?
2014. máj. 22. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, csak így az életben ne számíts normális kapcsolatra, mert ha egy nő megtudja, úgy fog kezelni, mint egy leprást. Jogosan. Mondjuk megértem, a pasik szeretik mindig a könnyebb utat választani.
2014. máj. 22. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:
elég gazdag lehetsz...
2014. máj. 22. 18:38
 5/10 anonim ***** válasza:
És ja👍,az első hozzászóló jól kérdezte!A HPV-től mentsen meg a fennvaló.Ezt ha összeszeded hordozó maradsz hiába kezeled a tüneteket,na akkor gondolkozz el ezen is!
2014. máj. 22. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
te életed, az teszel vele amit akarsz.
2014. máj. 22. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:

ha van rá pénzed akkor miért is ne?

egy szexkapcsolat több idő meg energia ha azt veszed,és az se sokkal veszélytelenebb és az sem minőségibb.

2014. máj. 22. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Én megértelek, én is ezt szeretném majd csinálni.
2014. máj. 22. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha neked ez a jó, akkor mégis mit számít, hogy ki érti meg és ki nem? :D

Egy rakás idegen véleménye annyira mindegy,... mondjuk ha később normális kapcsolatot akarsz, szerintem meglesz még ennek a hátránya, és nem feltétlenül azért, hogy a párod mit gondol erről, meg hogy tudja-e egyáltalán.. a baj inkább az, hogy egy idő után megszokod ezt, és a szexualitáshoz semmiféle érzelmességet nem tudsz majd társítani...

2014. máj. 22. 21:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is prostizok,csak egy hátránya van.Sokba kerül.:)
2014. máj. 23. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!