Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy nem tetszem majd neki meztelenül. Titeket nagyon zavarna? L/21
Az első barátommal vagyok együtt és nagyon szeretem, úgy hiszem ő is engem. Szeretnék már vele lefeküdni, nagyon vágyom rá, de mindig amikor oda kerülnénk, hogy levetkőzzek előtte, megijedek.
Tartok tőle, hogy nem tetszem majd neki, mert a kisajkaim nagyobbak és kilógnak-főleg ez zavar és más testi hibáim is vannak. Tudom, hogy nem szólna érte, de nagyon félek, hogy visszataszítónak fog találni, mert én annak tartom a nemi szervem. Hogyan léphetnék túl rajta?
Na már megint ilyen hollywoodi sztárallűrös hü@lyeség!
Nem dagiság,nem szőrösség,Nem kapafog,és nem is tokmányorr.
Ajakprobléma.
Kapok puncit vagy nem kapok,ez itt a kérdés.
Tiszta legyen.
Úgyhogy nyugi.
Feleslegesen aggódsz. :) Nekem is kilóg az egyik, olyan nagy, a másik pedig nagyon pici és tele vagyok striával, feleslegem is van, alacsony is vagyok, pattanásos a bőröm és az átlagnál szőrösebb vagyok (persze teszek ellenére). Ezek ellenére már 1 éve együtt vagyunk és így is kíván.
Hidd el, nincs mitől megijedned. :)
a férfi ösztönösen szereti a puncit, nem számít hogy hogy néz ki ... ja és nincs csúnya punci - maximum nagyon öreg vagy elhasznált, de ez nálad nem lehet téma, és van aki az utóbbiakat is szereti.
Én a tiédhez hasonló Pillangó puncira izgulok a legjobban, barátnőmnek viszont nem lóg ki egyáltalán és mégse fordult meg soha a fejemben hogy nem szép a puncija :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!