Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti járnátok egy határese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti járnátok egy határeseti személyiségzavaros lánnyal?

Figyelt kérdés
[link]

2014. máj. 20. 19:00
1 2
 11/20 Költőnő? ***** válasza:
S ő mondta h borderline-os vagy?
2014. máj. 20. 19:34
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy ez pont úgy van, ahogy leírják. A leírás lehet, hogy hangzatos, de...

Ha sok barom vesz körül, naná, hogy időnként rossz kedved van. Magadon (meg a világon) változtatni meg egyáltalán nem lehetetlen, ezt csak azok mondják, akik nem akarják, hogy változz.

2014. máj. 20. 19:39
 13/20 anonim ***** válasza:

"Sajnos látott már orvos"

Engem is... Van is szép vastag doksim nála :-)

2014. máj. 20. 19:40
 14/20 GentLnazi ***** válasza:
Én pszihopata vok elmeletileg xD de sztem semmi baj nincs ezzel ha egy hozzad hasonló embert találsz,én bnom is kissé az es amellett h járunk ,nekem egy" kisérleti alany is " (nem teszek semmi olyat amivel rosz lesz neki,csak megfigyelem meg magamat is )
2014. máj. 20. 19:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Azért a pszichiátrián becsajozni se utolsó dolog :D
2014. máj. 20. 19:52
 16/20 A kérdező kommentje:
Normális fiút tuti nem találok, de velük ki se jönnék.
2014. máj. 20. 19:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem és főként azért nem, mert nem bíznék benne és nem tudom mire számíthatok.

De mivel ezek nyilván könnyen észrevehető tünetek, szerintem fel sem merülne a kapcsolat.

Viszont biztos van, aki benne lenne a dologban. Lehet kevesebben vannak, de mindenki talál magának valót.

2014. máj. 20. 20:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy!?
2014. máj. 20. 20:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Először igyekeznék kiismerni pár héten át, a kapcsolatot ettől tenném függővé.
2014. máj. 20. 20:15
 20/20 Költőnő? ***** válasza:
Csak azért kérdem, az orvos mondta-e, mert ismerem a borderlinet és az nem egészen ez. Más kérdés h ez a leírás kb minden második impulzív ember borderlineos. Ami meg lássuk be; hülyeség.
2014. máj. 20. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!