Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol volt a legextrémebb hely, ahol kiverted a farkad?
Kiverni? ^^ én szexeltem VOLÁN buszon... igaz sötét volt kint és a buszon is, de öltek közvetlen előttünk... a srác fülhallgatóval, de nyújtogatta a nyakát...
XD izgi volt... orgazmust azért nem kockáztattunk meg...
F/17
Egyszer egy parkban, strandon egy elhagyatott részen, nyaralás idején a nyaralóban, meg egy sátorban iskolai kirándulás alatt.
Nekem azvolt h elmentem anyámmal + hugommal a hajógyári szigetre (ahol azok a nagy csuzdák vannak), anyám leparkolt a járda mellé és elment hugommal csúzdázni én meg ott maradtam a kocsiba. Eltelt egy 15 perc és elkapott az inger, beültem hátra és elkezdtem... Folyamatosan azt néztem nem jön-e valaki, mert ugye a járda mellett áltunk. :D jha és nem volt nálam pzs, igy keresnem kellett egy törlökendöt a kocsiba XD
kib@szott jo volt, ha lesz csajom biztos megyek oda dugni, mert ugy lüktetet a szivem h csak na..
15/f
Nekem
suli wcben, tanteremben (minden órán, szó szerint), öltözőben, tesi közben, suli liftben, utcán, mozi, szálloda, osztálykiránduláson, buszon, Magyarországi Microsoftban 13/F
En
Benzinkut wc
Autoban
A garazsunk mogott amikor mindenki itthon volt es barki kijohettett volna
Akkor a garazsban amikor tarva nyitva volt az ajto
Erdoben szamtalanszor
Egy kert mogott ahol volt egy kicsi bokor de kozben az emberek kinnt voltak a kertben :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!