Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol volt a legextrémebb hely,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol volt a legextrémebb hely, ahol kiverted a farkad?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 01:21
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
69%
19:08 az igen 12 eves es leszopta...
2010. máj. 12. 16:24
 32/39 anonim ***** válasza:

Kiverni? ^^ én szexeltem VOLÁN buszon... igaz sötét volt kint és a buszon is, de öltek közvetlen előttünk... a srác fülhallgatóval, de nyújtogatta a nyakát...

XD izgi volt... orgazmust azért nem kockáztattunk meg...

2010. máj. 14. 05:00
 33/39 anonim ***** válasza:
suli wc-ben
2010. jún. 20. 16:52
 34/39 anonim ***** válasza:

F/17

Egyszer egy parkban, strandon egy elhagyatott részen, nyaralás idején a nyaralóban, meg egy sátorban iskolai kirándulás alatt.

2010. júl. 21. 13:40
 35/39 anonim válasza:

Nekem azvolt h elmentem anyámmal + hugommal a hajógyári szigetre (ahol azok a nagy csuzdák vannak), anyám leparkolt a járda mellé és elment hugommal csúzdázni én meg ott maradtam a kocsiba. Eltelt egy 15 perc és elkapott az inger, beültem hátra és elkezdtem... Folyamatosan azt néztem nem jön-e valaki, mert ugye a járda mellett áltunk. :D jha és nem volt nálam pzs, igy keresnem kellett egy törlökendöt a kocsiba XD

kib@szott jo volt, ha lesz csajom biztos megyek oda dugni, mert ugy lüktetet a szivem h csak na..

15/f

2010. aug. 11. 00:04
 36/39 anonim válasza:

Buszmegállóban XD

14/F

2011. márc. 15. 23:27
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

Nekem

suli wcben, tanteremben (minden órán, szó szerint), öltözőben, tesi közben, suli liftben, utcán, mozi, szálloda, osztálykiránduláson, buszon, Magyarországi Microsoftban 13/F

2012. febr. 12. 22:07
 38/39 anonim ***** válasza:
Szerintem a Balatonba... de nyílvános WC-kbe, pl. strandon már sokszor volt... órán egyszer én is vertem, de nem sikerült a csúcsra jutni... nem a tanár miatt ink. csak unaloműzésként... 6. óra volt :D.
2015. júl. 10. 11:23
 39/39 Envagyok4 válasza:

En

Benzinkut wc

Autoban

A garazsunk mogott amikor mindenki itthon volt es barki kijohettett volna

Akkor a garazsban amikor tarva nyitva volt az ajto

Erdoben szamtalanszor

Egy kert mogott ahol volt egy kicsi bokor de kozben az emberek kinnt voltak a kertben :DDD

2020. júl. 8. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!