Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a legjobb barátom barátnője rám mászott? (többi lent)
szerintem mond el neki , mégha nemis mondaná, de jobban esne neki, ha tőled tudná meg mint a csajtól aki rakatszor megcsalja... szerintem túl teszi magát, hisz látszólag nemis szerelmesek egymásba..,
ha meg fontos neked a srác, akkor mond el h mi volt a téma, mond el h a csaj kezdeményezett, mert nem hitte el amit hallott.....
mond el neki, mert kifog derülni. minden kiderül. és gondolkj bele, ha tőle tudná meg jobban fájna neki, mert nem ismerné a részleteket és félreérti
Én konkrétan azt nem értem, hogy miért barátkozol ilyen emberekkel?
Van egy barátod, aki egy agresszív állat, és rendszeresen veri a nőjét. Van a hülye nője, aki egyrészt függ tőle, másrészt jó neki ez így, harmadrészt meg nyilván feszt csinálja a feszkót, ahelyett, hogy otthagyná, de úgy, hogy soha nem menne vissza hozzá.
Na most, erre itt vagy te, aki barátodnak tartasz egy agresszív tapló suttyót. Vajon benned mi lehet a hiba? (Nem a melegségedre gondolok most) Az erőszakot elítéled ha jól veszem le, viszont a barátod ezzel együtt is elfogadod. Vajon ő elfogadna téged cserébe melegnek? Úgy értem te elfogadod az erőszakossgát ő meg a szexulaitásod és jó barátok lesztek továbbra is? Egyáltalán nem biztos, hogy ő elfogadna téged olyannak amilyen valójában vagy, te miért fogadod el, hogy ő ilyen?
Én hetero vagyok, de ha valakit a barátomnak tartanék, első alkalommal elmondanám neki mit gondolok arról, hogy nőkön éli nap mint nap az agresszióját. Nekem nem kéne ilyen mégcsak ismerősnek sem egyébként.
Ne mondd el. Ha kiderül, ne tagadd le. Ha érdekli a haveros elmondod őszintén, hogy matt részeg voltál, és ez neked nem jelentett semmit. Emlékszel ugyan rá, de eszedbe se jutna rányomulni a csajára.
Ha a csaj elmondja, hogy meleg vagy, vállald fel azt is, akkor úgysincs értelme tagadni. De jó nagy butaság volt a lánynak ezt elmondani. Bármikor kikotyoghatja egy felfokozott érzelmi állapotban.
Ha nem olyanok lennének mindketten amilyenek, ezt talán meg is lehetne előzni, de így semmi értelme nincs. Ha elmondod, megint bunyóznak, ha nem mondod el, majd bunyóznak más dolgon, ezek nem komplettek.
A lényeg, hogy neked nem kell elmondanod semmit sem. Ha neked ez kellemetlen, akkor dönthetsz úgyis, hogy elmondod, vagy dönthetsz úgyis, hogy lekoptatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!