Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen h ne legyek ilyen álmodozó és romantikus?
Figyelt kérdés
szóóval szeretném ha találnék egy olyan srácot aki: kedves,helyes,aranyos,figyelmes, bármit megtenne stb...stb...és tudom h ilyet úgyse fogk találni...
16L
2009. dec. 28. 23:58
1/11 anonim válasza:
16/L? :D xD
""ki: kedves,helyes,aranyos,figyelmes, bármit megtenne ""
mint a kis gyerek mesébe XD
2/11 anonim válasza:
Vannak ilyenek.. csak a fiúkat szeretik :P
3/11 anonim válasza:
Ne keresd görcsösen...aki a tiéd lesz el fog jönni magától!!! Az álmodozás pedig nem baj, csak ne vidd tulzásba és ne ragaszkodj az ezzel kapcsolatos álmaidhoz, mert valoszinü,hogy csalódni fogsz!!
És azért tud elválasztani a valoságot az álmaidtol!!:)))
4/11 anonim válasza:
Dehogy szeretik a fiúkat... legalábbis vannak ilyen pasik. Én is ilyesmi vagyok mégis a lányokat szeretem. Szóval. Bár csak azokkal vagyok nagyon kedves, figyelmes akiktől akarok is vmit. Ja és a bármit azért mégsem bármi.
5/11 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: ha jól sejtem pasi vagy és az 100 h nem ilyen:)
és eltom választani a valóságot az álmodozástól:)ennyire nem kórós:)
és nem teljesen olyan kel...pl álmaimban is mindig más:)xd
2009. dec. 29. 00:15
6/11 anonim válasza:
Szíja írtam priviven léci vegyél fel msn re :D
7/11 anonim válasza:
Szijja.:D:D:D hááháá.=) megtaláltam a kérdésed.:) bogár.:)
8/11 A kérdező kommentje:
szia bogár:) ez a mai 2.:D:D keresd az elsőt is:P
pussz
2009. dec. 29. 00:44
9/11 anonim válasza:
hát én csajjal vagyok ugyanígy :D
10/11 A kérdező kommentje:
Tessék itt van egy:d
2009. dec. 29. 02:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!