Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig csak a szenvedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak a szenvedés jut nekem?

Figyelt kérdés

Volt nemrég egy Szilveszteres kérdés, hogy ki az aki egyedül tölti....Válaszoltam rá, s akkor gondolkodóba estem, hogy engem ugyan hívtak, de nem nagyon van kedvem sehová sem menni. És, hogy miért? Egyszerű a válasz: mit ünnepeljek?, azt a sok szenvedést, amit ez az év is hozott, azt a magányt?, évről évre egyre rosszabb, mindig ugyanaz a sláger, "majd jövőre biztosan lesz valaki mellettem, akivel együtt ünnepelünk, együtt vagyunk, s szeretjük egymást"... És minden évben csak a kudarcok jönnek... Próbáltam változtatni magamon, próbáltam kimozdulni, nem várni a "szerelmet", s nem keresni... de még inkább csak elfordulnak tőlem a lányok is és szépen lassan az emberek is. Kezdem úgy érezni, amit egy dalszöveg is mond, hogy tényleg ez volt az utolsó Karácsony egyedül, hogy külön ünnepelünk, s jövőre biztos, ha sikerül, majd újra együtt leszünk, ott fent...

Nos kivel is lehetnék fent? - Hát az "Öreggel", igaz nem vagyok vallásos, de évről évre egyre többször gondolkodom, hogy el kellene hagyni ezt a világot, s fentről nézni a boldog embereket... talán ott még annyira nem is lennék egyedül.

Ez is érdekes, minden évben egyre többször gondolkodom azon, hogy minek is élek?

Dolgozgatom, tanulok, társadalmi munkát végzek, sokan mondják, hogy igazi közösségi ember vagyok, csak az a baj, hogyha hazajövök, itthon semmi más nem vár, csak a magány, a szenvedés. Kifelé ezt nem mutatom, hanem magamban tartom, a sok csalódást, lenézést, és megaláztatást, amit a lányoktól kaptam, s ezek után elgondolkodom, s felteszem a kérdést:

Meg fogom találni valaha a boldogságot? fogok találni egy olyan lányt, akivel boldog lehetek, akivel együtt lehetek jóban-rosszban...stb, vagy inkább hagyjam az egészet és keressek egy szép nagy fát.....?

266 21f

2009. dec. 28. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ne itt sirj, hanem menj, és szórakozz. nem lehet tudni, lehet, h éppen ott vár majd egy ari lany, akivel boldog lehetsz. ha otthon ülsz, akkor tuti, h nem lesz senkid.
2009. dec. 28. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
az a gond, h szomorú vagy. ha igy is van, ne mutasd ki. volt 1 pasi, akivel randizgattunk, de folyton csak panaszkodott, h jajj, neki ilyen sz.r, meg olyan izé, és h neki már nem lesz senkije, meg folyton hallgatott. aztan msn - en is ez ment. nem birtam tovabb.
2009. dec. 28. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Drogozz és vedelj.Az a legjobb gyógyszer a bánat és a valóság ellen.Mondjuk a két dolog kb. ugyan az.
2009. dec. 28. 23:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Keress egy fát és beszéld meg vele a dolgot. Ez nem lelkisegély.

Itt senki nem tudja megmondani, hogy leszel-e még boldog valaha. A boldogság nem repül e az ablakon, neked kell kiharcolni.

Ha hazamész hallgass zenét, kapcsold be a rádiót, tv-t hogy ne érezd annyira egyedül magad.

2009. dec. 28. 23:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden zsáknak meg van a foltja. Csak rá kell találni

Amidala

2009. dec. 28. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Srác! Van egy barátom aki ugyna ilyen! Neki volt mersze és oda jött hozzám és megkért,hogy vigyem el mindenhova ahova én megyek esténként és asszem 2 hónap után vidámabb lett és egyből találkozott egy lánnyal akivel szóba mert állni most együtt vannak 2 éve! De ha úgy érzed,hogy bulikban nem találod meg neked valót akkor, keress mondom KERESS máshol lányokat akik neked tetszenek, pl : egyetemen(ne félj menny oda és szólítsd meg 100 ból 80 nemet fog mondani,de 20-nál van esélyed!) vagy a társadalmi munka közben keress olyan lányokat akiket ez érdekel stb.! De a legfontosabb,hogy légy vidám és akkor alapból van esélyed még akkor is ha esetleg ronda vagy! Amúgy meg menj el szilveszterezni,ha hívtak,mert minden alkalmat meg kell fogni amikor másokkal lehetsz és nem egyedül! Az öngyilkosság tudod egy nagy Fas.zság, hidd el azért vagy a földön,hogy élj! A halál után nincs SEMMI! A legszarabb élet is jobb mint a SEMMI!(különben miért élnél?ha nem hiszed kérdezz meg egy haldokló embert, hogy meg akar e halni!) Sok sikert a lányokhoz! És mozdulj ki! Légy vidám! Egyszer neked is lesz valakid! Lehet,hogy 5 év múlva ,de lehet,hogy most szilveszterkor! Srác ne sajnáltasd magad,hanem aki elutasít azt szard le! Tényleg sok sikert!
2009. dec. 28. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem értem mit siránkozol , te vagy cukorbeteg ? esetleg rákos ? én nem vagyok , de nekem is megvannak a magam problémái , és képzeld nekem sincs csajom , de ha akarok találok egyet , ez nem kunszt , akkor foglald el magad , wowozzál , világfájdalom , ne mond már , hiszen olyan rövid az élet hogy ki lehet bírni
2009. dec. 28. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok,bár nem szomorkodom,de magányos vagyok régen.Mi egy haverommal ketten megyünk az utcára szilveszterkor,rengeteg vidám,önfeledt ember közé...Ő is magányos,én is,mit veszíthetünk?Semmit.Csatlakozz :) De komolyan...És aki szintén így van vele az is,írjatok privátba és leszünk egy csomóan,mekkora lenne !+ csomó új ismerős is egyből...(Ja,Budapest konkrétan)Ja amúgy meg ne szomorkodj,ha nem bírod az egyedüllétet,vagy 1:ne légy egyedül,vagy 2:foglald le magad.És gyertek velünk bele az éjszakába mulatni inni stb-zni :)
2009. dec. 31. 02:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy érzem, ahogyan te. De én járok partyzni, meg minden, de semmit nem ér.
2009. dec. 31. 05:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Keress valamit az életben amit szeretsz és érdemes érte harcolni! Te alakítod az életed és ha csak azon keseregsz, hogy szar, akkor nem is lesz jobb. Ha egy csak egy kicsit is, de változtass valamit, bármit. Nem kell hirtelen, de szépen lassan tereld más mederbe az életed! Csinálj olyan dolgokat amiket nem szoktál, ismerj meg új embereket! Ha gátlásos vagy akkor itt az interneten.

Mondjuk menj fel a chat.hu-ra és csak figyeld milyen idiótákkal van tele, máris sokat fog nőni az önbecsülésed hidd el! :)

Én bízok benne, hogy jóra fordul az életed! Én bízok benned!!

2010. jan. 1. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!