Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás, vagy normális az, hogy ha a barátom (4 hónapja vagyunk együtt) elhív magához, "elvárom" hogy elvigyen és haza is jutasson, és ne nekem kelljen erről gondoskodni?
Lenne még egy-két dolog, amit szívesen megbeszélnék valakivel. Kinek írhatok? :)
18/L
"A fiúnak kell megtartani a barátnőjét"
Meg a fenét. Ketten vagyunk a kapcsolatban,mind a kettőnknek kell tenni a másikért.
Én szívesen elkísérem a barátnőm mert latom,hogy jólesik neki.
DE azért semmit se fogok megtenni érte mert elvarja..ja igen,1 dolgot: kidobom
18/F
Szivecskéim!
Ti hányszor kísértéktek haza a párotok? Nem kell válaszolni, mert az írásaitokból érződik, mekkora elvárásaitok vannak úgy, hogy ti a kisujjattokat nem mozdítanátok!
Aranyk(u)r(va)! Ez mi???
"Egy fiunak illene/kötelessége lenne hogy haza kísérjen, elvégre neki kell megtartania a barátnőjét."
Te hol élsz? Ti hol éltek?
Nagyon el vagytok tájolva a felfogásotokkal együtt! Nem az a baj, hogy szeretnétek, hogy hazavigyen a párotok, hanem az, hogy el is várjátok, és még ilyen baromságokat fröcsögtök mellé, amit pl. fent idéztem!!!
Segítek: egy kapcsolatért KETTEN, azaz KETTEN kell dolgozzatok, nem neki kell téged megtartson! De most komolyan.
Jah, és elmondom azt is, hogy volt, hogy én is vittem haza a páromat, vagy kísértem, de ha elvárta volna, vagy ő nem viszonozta volna, esetleg ő is ilyen baromságokat ontott volna magából, mint Ti, akkor már egy táska és a cuccai kíííísérték volna haza...
Kezd hatni az elmére az Éjjel-Nappal Budapest!
Részvétem a párotoknak! Remélem észheztérnek, mert nagy baj leselkedik rájuk!
22/F
Akik háborognak és mocskolják a másikat, azoktól kérdezem, hogy ma Magyarországon hány pasit és hány nőt erőszakolnak meg éjszaka hazafele tartva?
Na ezért kell elkísérni a lányt haza. Mindegy, hogy elvárja/jólesikneki. De ha történik vele bármi, kiszabott sz***rul fogod érezni magad és akkor majd ő dob ki, hogy mekkora egy tuskó vagy. Erről ennyit.
Függ attól, milyen messze laktok egymástól és mikor mész-jössz.
Este, későn, sötétben, érthető, ha szeretnéd, hogy elkísérjen.
alkalmanként szintén kedves gesztus.
De állandóan szerintem túlzás. Miért nem bírsz egyedül elmenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!