Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a legjobb barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a legjobb barátnőm pasijával! Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Egyik este közösen voltunk bulizni, a srác pedig felajánlotta, hogy hazavisz és útközben egy gyenge pillanatomban megtörtént a dolog. Azóta a legjobb barátnőm nekem sírja ki magát, hogy folyamatosan olyan érzése van hogy a barátja megcsalja. Eddig nem mondtam el neki, mert nekem nagyon fontos a barátsága! Mit tegyek?

2014. máj. 17. 23:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%
Te nem vagy barátnő. Csak egy gátlástalan rongy. Mond el és majd ő eldönti hogy megbocsált e. De legalább őszinte voltál hamár tartásod nincs.
2014. máj. 17. 23:11
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem csak te vagy a hibás, ha nem veled , akkor mással csalja meg a bnőjét. Be kell vallanod neki

Barátnők szerintem már nem lesztek.

2014. máj. 17. 23:15
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén szeretném azt hinni, hogy ez egyike a ma esti kamu kérdéseknek.
2014. máj. 17. 23:16
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez igaz nagyon sajnálom a barátnődet két számára fontos ember is elárulta. Ha neked fontos lenne a barátséga nem a pasijára buktál volna rá (a fickó is megéri pénzét egyébként).

Mit tegyél, szerintem mond el neki, én a helyében tudni akarnám.

2014. máj. 17. 23:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Földet rá! Így legyen ötösöm a tippmixen
2014. máj. 17. 23:23
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

Mi az, hogy egy gyenge pillanatomban? Minimum hosszú percek kellettek ehhez.

Nagyon nagyon csúnya dolgot csináltál, de gondolom, ezt te is tudod.

Nem mondom, hogy mondd el a barátnődnek, mert csak nagy fájdalmat okoznál neki. De egyszer és mindenkorra tanulj ebből a történetből, hogy mit szabad és mit nem.

Képzeld el a fordított helyzetet. A szerelmeddel lefekszik a kedvenc barátnőd.

2014. máj. 17. 23:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ribizli vagy:D
2014. máj. 17. 23:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi lennék rá, hogy döntöttél! Lesz-e akkora merszed,hogy bevallod ha már volt annyi bátorságod,hogy megtedd ezt a galádságot!? Fordítva Neked, hogy esne?

Egy nagymama.

2014. máj. 18. 08:27
 19/22 anonim ***** válasza:
18-as Nagymama vagyok. Csak egy utóirat! Igaz az a régi közmondás: Ha nincs k. lator sincsen. Ami pont a Ti esetedet mutatja. Ha a nő nem enged a férfinek akkor a férfi sem csalja meg a kedvesét! Okulj belőle és még mások is!
2014. máj. 18. 08:31
 20/22 anonim ***** válasza:
mondd el neki, ez a minimum... azért kell hozzá pofa, hogy csak ott ülsz és vigasztalod, miközben szerencsétlen azt se tudja, hogy mindennek te vagy az oka.
2014. máj. 18. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!