Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye hogy egy srác akit pár éve elutasitottam újra próbálkozni fog nálam?

Figyelt kérdés
Kedves volt velem de akkoriban nem nagyon jött be, viszont mára "kikupalodott" (egész jó pasi lett belőle)! Akkor megszakitottam vele minden kapcsolatot, leraztam a fiút. De ma már nem zavarna ha nyomulna!
2014. máj. 17. 19:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"mos t meg akármelyik lányt megkaphatna és elég jó ízléssel válogat i közülük!"

Hát, én is erről beszélek, drága... :))

2014. máj. 17. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:
pasija válogatja, van aki soha nem néz vissza, és van akit évek múltán sem tudsz lerázni
2014. máj. 19. 14:37
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Íme egy újabb ellenpélda arra, hogy a "belső számít" a csajoknak. Te egy felszínes dög vagy.

Ráadásul azt mondtad, hogy nem zavarna, ha nyomulna. Tehát játszadoznál még így is vele. Tipikus nő...Bocsánat, ez nem nőies ez már p.icsás.

2014. máj. 27. 00:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy találj olyan párt amilyen te vagy. Két felszínes és üres ember egy pár. Élvezzétek egymást a jövőben. (Érzem te a megcsalós típus vagy amúgy)
2014. máj. 27. 00:31
 15/19 anonim ***** válasza:

megpróbálok normálisat irni :)

"Akkor megszakitottam vele minden kapcsolatot, leraztam a fiút" - na ez nagy hiba volt. Mert nekem is volt olyan, hogy valami hülye indok miatt nem kellettem (első találkozón nem mondtam meg, hogy többet akarok), ezen besértődött, ezt még megirta, majd többet nem válaszolt a levelemre - na az ilyen mellett megyek el hűvösen az utcán.

De volt, aki finoman nem kért belőlem, nem tud többet érezni, de ne változzak - meg is maradt a barátság, és ha ő állna elém nem vágnám szájba :)

szóval, hogy mennyi az esély... rettentő kevés. Neked kell lépned, ha akarod... de meg légyszives, mi változott? Külsőre, vagy "csak" a kiállása lett más?

2014. máj. 27. 01:06
 16/19 anonim ***** válasza:
* ird meg, mi változott. Amúgy ja, benne van, hogyha "rosszfiús" lett, akkor benne van, hogy megdug aztán viszlát.
2014. máj. 27. 01:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Remélem csúnyán megkúr és ejt. :)
2014. jún. 19. 10:22
 18/19 anonim ***** válasza:

És hogy kúpálódott ki?

Sokkal gazdagabb vagy nagyon kidolgozta magát?

Gondolom minden együtt van.

Rittyentsd magad ki,miniszoknya,kiengedett haj.

És te szedd fel.

2014. jún. 19. 10:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem próbálkoznék olyan szekérre felszállni ami egyszer már nem vett fel. Főleg évekkel később... nem látom realitását.
2014. jún. 19. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!