Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy néz ki az általad tökéletesnek tartott nő? Akinek biztos képtelenek lennétek ellenállni?
Figyelt kérdés
akár képet, akár leírást küldjetek
engedjétek el nyugodtan a fantáziátok:D
2009. dec. 28. 17:05
11/12 anonim válasza:
nálam van pont egy olyan csaj,aki a tökéletes nő lehetne nekem
okos,hosszu barna haja van,baba arcal,szép szemekkel,és vérbeli nő,tehát ezzel azt akarom mondani,hogy mindig neki van a végén igaza,annyira kiforditja a szavaimat. de sajna nem jövök be neki :S
12/12 anonim válasza:
Hát, én a kevesekhez tartozok, akiknek nem a külső a legfontosabb egy lányban, de persze nekem is vannak elvárásaim. A lényeg, hogy ápolt legyen, és egyedi a külseje, tehát ne az a tucat csaj... Hajszín, szemszín végül is teljesen lényegtelen, bár tökéletes kombináció nálam a vörös haj, zöld szemek. Belsőleg pedig legyen teljesen crazy :D minél őrültebb, annál jobban rá tudok vadulni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!