Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy férfi bálványozna és mindenben kiszolgálna kényeztetne titeket?
Tudnátok ilyen kapcsolatban élni, ahol a férfi az alárendelt(szolga)?
(nő vagyok csak kérdezem nem ismerkedni akarok!)
Miért lenne puha p*cs? Mert nem lenne makacs és szeretne és mindenben segítene?Ezek azok a tulajdonságok amitől valaki férfi nem akkor ha egy bunkó paraszt és azt várja el a nőtől hogy mosson főzzön takarítson..
Köszönöm. De jobb is hogy nem vagyok ilyen véleményen mint ti.
kérdező, kezdem azt hinni, h te vagy a papucs ffi, mert nőként nem mentegetőznél ennyire egy ilyen típusú ffi nevében ;)
L24
Kérdező a tisztelet nem egyenlő azzal, hogy kutyába megy valaki a másik előtt.
Sok nőnek fontos hogy fel tudjon nézni a párjára, vagy legalább egyenrangú legyen. Számomra sem vonzó egy önállótlan, "szolga" aki nem kezdeményez, mindenben egyetetért és csak az van amit én mondok, szerintem ez nem egészséges és az életbe nem tudnék tisztelni olyan embert aki önmagáért nem képes kiállni.
Amúgy tényleg gyanús a nagy mentegetőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!