Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha egy férfi bálványozna és mindenben kiszolgálna kényeztetne titeket?

Figyelt kérdés

Tudnátok ilyen kapcsolatban élni, ahol a férfi az alárendelt(szolga)?

(nő vagyok csak kérdezem nem ismerkedni akarok!)

2014. máj. 16. 12:39
1 2 3
 11/21 Szergej55 ***** válasza:
Ez már nem lenne férfi, csak egy puhapö.cs.
2014. máj. 16. 13:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Max fizikálisan lehetne erős, meg férfias, mentálisan aligha ilyen jellemmel. Amúgy nem kéne, hideg ráz a gyenge akaratú emberektől. Nálam a párkapcsolat 2 emberről szól akik társak, vagyis egyenrangúak. Kisajátítani meg minek? A párom nem a tulajdonom, rég baj van ha valaki akként kezeli a másikat.
2014. máj. 16. 14:43
 13/21 A kérdező kommentje:

Miért lenne puha p*cs? Mert nem lenne makacs és szeretne és mindenben segítene?Ezek azok a tulajdonságok amitől valaki férfi nem akkor ha egy bunkó paraszt és azt várja el a nőtől hogy mosson főzzön takarítson..

Köszönöm. De jobb is hogy nem vagyok ilyen véleményen mint ti.

2014. máj. 16. 16:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Félre érted. Az embereket a szolgalelkűség zavarja. A túlzott kiszámíthatóság, az önállótlanság.
2014. máj. 16. 16:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Mindegy a lényeg hogy nekem tetszik. Csak kíváncsi voltam a mások véleményére is.
2014. máj. 16. 17:17
 16/21 Szergej55 ***** válasza:
Ja, de akkor meg nem kell lehurrogni azt, aki nem így van ezzel. Ha besértődsz, akkor ne kérdezz.
2014. máj. 16. 17:43
 17/21 anonim ***** válasza:

kérdező, kezdem azt hinni, h te vagy a papucs ffi, mert nőként nem mentegetőznél ennyire egy ilyen típusú ffi nevében ;)

L24

2014. máj. 17. 11:13
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem félre érted nem mentegetőztem csak leírtam a véleményem, hogy minden férfinak tisztelnie kéne a nőket.úgy mindenki boldogabb lenne. :)
2014. máj. 17. 11:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező a tisztelet nem egyenlő azzal, hogy kutyába megy valaki a másik előtt.

Sok nőnek fontos hogy fel tudjon nézni a párjára, vagy legalább egyenrangú legyen. Számomra sem vonzó egy önállótlan, "szolga" aki nem kezdeményez, mindenben egyetetért és csak az van amit én mondok, szerintem ez nem egészséges és az életbe nem tudnék tisztelni olyan embert aki önmagáért nem képes kiállni.

Amúgy tényleg gyanús a nagy mentegetőzés.

2014. máj. 17. 17:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Nagyapámra emlékeztetne, pont ilyen volt nagyanyám mellett (aki meg egy kiképzőtábor edzője vagy vezetője lett volna, ő hordta a nadrágot) :D
2014. nov. 22. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!