Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megyek még el most se?
Figyelt kérdés
A barátommal már vagy 3x vtam együtt,de még nem mentem el most se..már nem fáj se semmi,vele volt az első nekem,néha jó..de még nem megyek el..ez mitől van??Ez baj ilyenkor??
köszi előre is
2009. dec. 28. 16:50
1/2 anonim 

válasza:

Gondolom ő se a 'el professionel' a szex terén. Idővel kitapasztaljátok egymás testét és jobban fog menni. Egy lánynál amúgyis ez nem olyan könnyű...
2/2 anonim 

válasza:

Összesen 3-szor voltatok együtt? Nem akarlak elkeseríteni,de még 30 után sem biztos,hogy sikerül.Ha szoktál maszturbálni,akkor tudod,hogy neked mi a jó,erre próbáld meg rávezetni a párod.Egymás testének megismerése és a bizalom is nagyon fontos,hogy el tudd engedni magad.Nem árt,ha nyugodt környezetet tudtok biztosítani,nem nyithat rátok senki.A védekezés is fontos,mert úgy nem lehet lazítani,ha közben attól félsz,hogy terhes lehetsz. A többi pedig gyakorlás kérdése.Próbáljatok ki sok pózt,a kutyapóz vált be nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!