Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklatás. SOS, mit tegyek?
Megismerkedtem egy nővel. Elhívtam párszor randizni, de nem mozgatott meg bennem semmit. Elmondtam neki, sokáig nem tudta feldolgozni, mindig írogatott sms-t meg emailt. Most úgy néz ki elfogadta, viszont bosszút akar állni. El akar jönni a munkahelyemre (elkövettem azt a szarvashibát, hogy elmondtam neki az ismerkedés alatt, hogy hol dolgozok) és ki talált dolgokat akar rólam mondani a kollégáknak.
Még az is lehet, hogy otthon akar zaklatni.
Kérlek, ne vegyétek poénnak és segítsetek! (amúgy 29 éves nőről van szó, tehát nem tinilány, és mint utólag kiderült tényleg volt már pszichiátriai kezelésen, és jár pszichológushoz is)
Ha kell jogi úton szeretnék segítséget kérni. Mivel nem normális ezért nem működik az, hogy figyelmen kívül hagyom a leveleit, mert csak úgy ontja magából az üzeneteket.
Mit tegyek? Feljelenthetem a rendőrségen zaklatásért? Kérhetek távoltartási engedélyt?
Én lennék a legboldogabb, ha soha többé látni se akarna...
csak az a baj, hogy ha figyelmen kívül hagyom az üzeneteket az sem segít, mert írja és írja :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!