Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valami lelki problemája, "defektje" egy ilyen pasinak?
" Szerintetek lehet neki a múltból valami lelki sérülése?"
Igen, persze. A legtöbb rossz természetű, öntörvényű, hisztis pasi, azzal takarózik, hogy neki a múltból származó lelki sérülése van.
Mi nők, meg ettől rögtön elolvadunk és rohanunk begyógyítani a drágának azokat a borzasztó mély lelki sebeket, mert igen, majd mi leszünk azok, akik rendbe hozzák az életét, amire az eddigi partnerei nem voltak alkalmasak.
Ők meg a "lelki sérülésekből" kifolyólag (persze, csakis ezért) megsértődnek hülyeségeken, hanyagolnak minket napokig, hetekig, bunkón viselkednek. Játsszák a megközelíthetetlent, nem mondják el, mi bajuk, maximum nagysokára, hogy úgy érezzük, különlegesek vagyunk, hogy végre a bizalmukba avatnak.
Persze ha épp kedvük van hozzánk, nagyon elbűvölőek tudnak lenni és nagy ártatlan, bociszemekkel bármikor előhívják belőlünk a gondoskodó ösztönt.
Elérik, hogy mi küzdjünk értük, fussunk utánuk, bizonyítsuk, hogy méltók vagyunk a bizalmára és eléggé szeretjük.
Nagy stratégák, a hibáikat, a rossz természetüket fordítják a maguk javára és teszik a számunkra vonzóvá ezzel a viselkedéssel.
Nekem másfél évig volt kapcsolatom hasonló viselkedésű férfival, visszagondolva már másfél nap után észre kellett volna vennem a jeleket és elküldenem a fenébe.
Ha nem változik, akkor nyilván el kell engedned, különben nagyon egyoldalú lesz ez a kapcsolat, ami már most is neked jóval fontosabb, mint neki. Én egy idő után olyan szinten kikészültem a sok aggódástól, idegeskedéstől, a tehetetlenség érzésétől, a bizonytalanságtól, hogy már magamra sem ismertem. Sajnos az ilyenek ritkán változnak.
Mi már együtt is éltünk az exemmel, azt hittem, akkor jobb lesz a helyzet, de nem lett.
Én nem mondom, hogy ne adj esélyt ennek a kapcsolatnak, mert ki tudja, hátha mégis picit komolyabban veszi majd ezt az egészet. De ha semmi változást nem látsz, vagy csak olyat, ami időleges, utána minden ugyanígy folytatódik, akkor ez az egész sehová nem fog vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!