Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valami lelki problemája, "defektje" egy ilyen pasinak?
Figyelt kérdés
32 éves, jól néz ki, jó a stílusa, vicces, laza, szóval első blikkre semmi probléma nincs vele. Viszont úgy gondolom, nem véletlen, hogy még nem volt igazán hosszú kapcsolata, a leghosszabb 2 év volt. Meg is jegyezte egyszer ironikusan, hogy kapcsolatra született. Azt mondta, megunta őket, meg más gondok is voltak pl féltékenység, de jobban nem ment bele. Egyszer meg is jegyezte valami kapcsán, hogy hamarabb tartana macskát, mint nőt, meg hogy a legtöbb nő azt hiszi, hogy semmit nem kell letenniük az asztalra, ha akarnak tőle valamit. Már eleve ezek gyanúsak. 2 hónapig ismerkedtünk neten, többször volt olyan, hogy piti dolgokon megsértődött, és 1-2-3 napig nem írt. Meg eleve periódusai voltak. Mondjuk 1hétig nem volt semmi baj, jó volt minden, aztán következő 1-2 napcmeg semmi nem volt jó neki. Meg is jegyeztem neki egyszer, hogy ilyenkor olyan, mintha direkt keresné, mibe lehet belekötni, min lehet megsértődni, persze hozzátettem, hogy lehet nincs így, és tévedek, de ezt érzem. Erre írta, hogy lehet, nem is tévedek olyan nagyot, de ennyiben hagyta. Amúgy sosem lehetett megbeszélni vele, hogy épp mi a baja, mindig lerendezte egy mindegy, hagyjuk, nem fontossal. Amikor meg jó passzban volt, mindig mondta, hogy milyen jó lenne, ha most összebújnánk, simogatna, filmet néznénk, rendelnénk valami finom kaját, stb. Szóval nem értem. Egyszer megjegyeztemvneki, hogy olyan, mintha direkt bunkózna, hogy ezáltal elkönyveljemcegy parasztnak, és eltávolodjak tőle. Ezt nem tagadta, pedig, ha valami nem igaz, azt rögtön meg is mondta mindig, szóval...elgondolkodtató. Szerintetek lehet neki a múltból valami lelki sérülése? Vagy miért ilyen, miért csinálta ezt? Minden nővel ilyen lehet, vagy csak én érdemeltem ezt ki? Szerintetek jobb, hogy így alakult, mert ebből jó nem sülhetne ki, vagy próbáljam helyrehozni még a dolgot? Kb. 3-4 napja szakadt meg a kapcsolatunk. Köszi!2014. máj. 16. 00:11
11/28 A kérdező kommentje:
Hát ha 32 évesen valaki ezt megcsinálja...ráadásul így. Nem tudom, nekem ez nem tűnik reálisnak. Ha én unalomból irkálok valakinek, az azt jelenti, hogy kb 3 naponta beszélek vele max fél órát, és ennyi. Pedig én pár évvel fiatalabb is vagyok nála. Viszont ha tényleg ez áll fenn..l nem is tudok rá semmit mondani.
2014. máj. 16. 00:50
12/28 anonim válasza:
Szerintem ne túlozzunk annyira hogy durván lelkibeteg a pasi vannak ennél rosszabbak is.De tény vannak gondjai..valószinűleg egy olyan típus lehet aki bár szeretne kapcsolatot nem tudja azt igazán jól kezelni.Érzelmileg lelkileg instabil embernek tünik hol nagyon érdeklődő és lelkes hol pedig eltaszít.Ez lehet egy olyan dolog nála amivel tisztábam van
13/28 anonim válasza:
folyt.köv: tisztábam van vele hogy hülyén viselkedik eltaszít magától.Lehet valamiért azt gondolja nem alkalmas kapcsolatra nem érdemli meg a szeretetet.Pròbálkozni próbálkpzik de ezek az akadályok mindig előjönnek.Kitudja milyen mintákat hozott milyen családban nevelkedett az nagyon sokat számít.Az a gond nem beszél róla tehát így nehéz is lenne megoldani.Egyébként sok férfi ilyen.Kicsit azt is érzem a soraidból mintha ez a pasi már megszokta volna h nem értik meg kicsit már bele is süppedt ebbe a szerepbe az önsajnálatba.Egyébkébként élőben mennyire ismered találkoztatok?Ha nem ennek mi volt az oka?Szerintem 2 hónap már elég idő kell legyen 2 felnőtt embernél hogy eljussanak elő találkozóig.
14/28 anonim válasza:
Ja pl. kapcsolatfóbia, vagy nárcisztikus.
15/28 A kérdező kommentje:
Még csak skypeoltunk, jelenleg külföldön dolgozom június végéig, akkor találkoztunk volna. Tök aranyos volt, kérdezte is, hogy mit szeretnék tőle kapni, meg ilyenek. A magánéletéről annyit tudok, hogy az apukája meghalt 1,5 éve, más negatívumot nem említett.
2014. máj. 16. 01:52
16/28 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy még azokat is hangoztatta, hogy házasodni biztos nem fog, és igazából gyerek sem kéne neki nagyon.
2014. máj. 16. 01:54
17/28 anonim válasza:
én meg nő létemre nem akarok gyereket... most ettől lelkibeteg leszek?:D nem... nem akar, és kész... de mit vársz, mit mondjon? óóó, igen drágám, tőled akarok gyereket, most rögtön :D
18/28 A kérdező kommentje:
Semmi ilyet nem mondtam, gondoltam. Azt is tudom, hogy ettől még nem lesz senki lelki beteg vagy valami, a mai világban ez már azért elfogadott dolog. Csak próbálok mindent leírni róla, a gondolkodásáról, hátha ez közelebb visz a megoldáshoz.
2014. máj. 16. 02:11
19/28 anonim válasza:
Hm, érdekes. Én is hasonlóan viselkedem az ismerkedésre érett nővel. Óvatos és bizalmatlan vagyok! Megértem, hogy ő is ilyen. Engem elég volt neten egyszer jó alaposan átverni, a naivságom és az erre való rádöbbenés miatt lettem ehhez a férfihoz hasonló. Egy darabig bizalmatlan lesz az biztos.
20/28 anonim válasza:
Egy sima hisztérika, elkényeztetett pasi, akitől jobb távol, mint közel, ha érted a célzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!