Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kancsalság mennyire hátrány? F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kancsalság mennyire hátrány? F

Figyelt kérdés
Ezen a "hibán" kívül azt hiszem nem nézek ki olyan rosszul, volt már, hogy közeledtek felém lányok. De például a szemezést így hanyagoljam? Lányok mit gondoltok?
2014. máj. 16. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Hat mennyire vagy kancsal?
2014. máj. 16. 00:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Láthatóan. Bár elvileg már kevésbé mint régen. Látás szempontjából nem gáz, volt időm hozzászokni :D
2014. máj. 16. 00:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a kicsit kancsal pasik.
2014. máj. 16. 00:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Es fog ez meg valtozni? Hany eves v?
2014. máj. 16. 00:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem valószínű, hogy fog még változni, műtéttel lehet csökkenteni elvileg, de teljesen megszüntetni úgy se tudnák.

18 vagyok. Miért érdekel ennyire? És a kérdésemre a válasz? :D

2014. máj. 16. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondolom ebben a helyzetben is számít az, hogy mennyire vagy kancsal...nagyon látványos, vagy nem is annyira feltűnő. Nyilván vannak olyan lányok, akiket ez zavar, meg olyanok is, akik simán elfogadják...ha velem próbálnál meg szemezni, valószínűleg kicsit zavarba jönnék, mert nem tudnám pontosan hová is kellene nézni...de ha cuki a mosolyod, akkor valószínűleg megállapodnék először a szádnál, és visszamosolyognék...:)
2014. máj. 16. 00:22
 7/9 anonim válasza:
Van akik szerint aranyos.
2014. máj. 16. 00:28
 8/9 A kérdező kommentje:
XD Amúgy egyszerre csak az egyik szememet tudom használni (ez általában a jobb szemem), ilyenkor a másik kissé befordul. Szerintem látható, hogy melyikkel nézek :) De örülök, hogy annyira nem vészes ez így önmagában, kösz a válaszokat.
2014. máj. 16. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:
34%
Nálam kizáró ok.. Nem tehetsz róla hogy olyan a szemed de szerintem gusztustalan..
2014. máj. 16. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!