Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, valóban tetszenek nektek a rendőrök? (bővebben)
Figyelt kérdés
Megindokolnád válaszod? Illetve valami , érdemleges rendőrökkel kapcsolatos sztori.. ? :)2014. máj. 12. 22:16
11/17 anonim válasza:
Nekem azért tetszenek a rendőrök jobban, mert jobbak az átlagnál. A legtöbb srác deszka lapos, erőtlen és nyámnyila. Férfiasság az nincs és egyre jobban nőiesen viselkedik. A rendőröknek legalább van kiállásuk. Persze van kivétel, mert amint látom oda is felvettek már pár emo kinézetüt.
12/17 anonim válasza:
Nekem igen. Engem rendőrség is érdekel, ha minden jól megy, én is rendőr leszek. Sokszor úgy érzem, hogy a civilek nem értik meg az elhivatottságomat, ezért nem csak a külső miatt indul nálam előnnyel egy rendőr.
13/17 anonim válasza:
Az egyenruha valóban izgató és férfias, de nem mindegy, hogy kin! :) Általában senki nem lesz jó pasi egy egyenruhától, de ha alapban is jóképű, sportos stb. akkor brutálisan sokat dob rajta.
Nekem személy szerint ilyenkor mindig beremeg a térdem.
Volt tűzoltó párom és rendőr is, nyilván nem az volt az első szempont, hogy mi a foglalkozásuk, de szerintem tiszteletre méltó hivatások ezek, de csak akkor ha valaki komolyan is veszi és nem csak divatból lesz mentős, tűzoltó vagy rendőr vagy bármi.
28N
15/17 anonim válasza:
a hatalom bábui, nem értem mi bennük olyan rohadt szexi
egy öntörvényű szabadelvű ember szerintem sokkal szexibb, legalább gondolkodik és nem a birságot irogatja, vagy más népeket mészárol le mer mér ne?
16/17 anonim válasza:
Nekem az autóvillamosság szerelők jönnek be. :D
17/17 anonim válasza:
Maga az egyenruha szexiszép teszi "mindegyiket " és van valami + kisugárzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!