Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan srác aki kedves, romantikus, helyes, udvarias igazán tud szeretni, bármit megtenne a szerelméért (akár verekedne is érte h megvédje stb. ) és nem csak a szexre hajt? 16L
Minden lány titkon vágyik a lovagias,érzelmes ,izgalmas szerelemre.Az csak ámítás,hogy a bunkóskodással meglehet fogni valakit...
A legtöbb pasi meg csak azért bunkó,mert volt az életükben egy lány aki átvágta,és ez által a pasi olyan beálitottságú lesz,hogy bunkó,szívja a csajok vérét stb..vissza adja amit kapot..
De ezt így nem lehet:)
Éljenek az udvarias pasik...:!
Én mit nem adnék,hogy ilyet találjak,mert engem mindig az agresszívabb rosszfiúk találnak be..Ez nem kell senkinek
Nincs a mai világban jó fiú,pedig jó lenne!!!
19/L
én voa 15 ős... És képzeld énis ilyen vagyok csak kicsit poénra vettem... Ami azt illeti én irtam az elötte lévőt is. :D De a lényeg hogy sajnos az én koromba ( 14) és a te korodban is gondolom -mondjuk azt még nemtom de az én koromban biztos hogy még ezek a nagymenő nagyszájú bunkóbb fazonok a nyerők... Ugtyanis akik érettek a járásra a lényoknál azokat ez a kategoria érdekli DE akiket érdekelnének az udvaras szerelmes fiuk azok még nem készek egy kapcsolatra...
legalábbis szerintem így van ;b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!