Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még olyan srác aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan srác aki kedves, romantikus, helyes, udvarias igazán tud szeretni, bármit megtenne a szerelméért (akár verekedne is érte h megvédje stb. ) és nem csak a szexre hajt? 16L

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 23:08
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
most konkrétan arra várok h megtudjam van-e még ilyen srác...az h én találok-e ilyet (nem) más kérdés....
2009. dec. 27. 23:22
 12/36 anonim ***** válasza:
sajnos a második válaszolónak igaza van, kedves kérdező, a vlág megváltozott, a nice guy-ok esélytelenek már szinte. Így nekik tényleg kevesebb nő jut. Sajna nekem se megy a "bunkós" stílus, azért tarok ott, ahol.
2009. dec. 27. 23:24
 13/36 A kérdező kommentje:
Jó igaz h mostanában már a legtöbb lánynak nem erre van szüksége hanem a vagányabb rosszfiúkra....és igen sokan télleg nem érdemlik meg h ilyen barátjuk legyen...
2009. dec. 27. 23:26
 14/36 anonim ***** válasza:

21/F Gooombaaa

Igen, létezik, és ezt tegnap is kérdezték...

Keress a "jófiú" kategóriából...

2009. dec. 27. 23:29
 15/36 anonim ***** válasza:
Figyelj. Második vagyok. Leírok valamit és utána döntsd el, hogy tényleg jófiú kell-e. Én régen nem voltam jó, kavartam összevissza lányokkal. Aztán egy éve megláttam egy lányt. Felvettem msn-re, dumáltunk, találkozgattunk, mondtam neki, hogy érte megváltozok, mondta, hogy jó, de ő még nincs kész egy kapcsolatra. Én vártam rá fél évet, fél évet úgy, hogy másik lányhoz nem értem, máshoz nem nyúltam, kb nem is gondoltam más lányra. És augusztusban bejelentette, hoyg összejött egy másik csávóval, aki történetesen rosszfiúsabb kategóriába sorolható, pedig tudta, hogy szeretem, tudta, hogy várok rá. És a lány nem volt rosszkislány, én a legártatlanabb lánynak hittem, pont ez fogott meg benne. Utána novemberig képtelen voltam másra nézni, semminek éreztem magam és sebezhetőnek. Úgy éreztem, hogy sz@r vagyok, nem érdemlek meg senkit. Aztán most rájöttem, hogy nem érdekel már semmi, ha engem átb@sztak, akkor én is ezt fogom csinálni, mert, ha egy lánynak megnyílsz és mindened odaadod, akkor tudsz a legnagyobbat bukni. És a rosszfiúk sokkal sokkal izgalmasabbak a lányoknak...
2009. dec. 27. 23:30
 16/36 A kérdező kommentje:
ÉN ebbe nem látok semmi olyat amiért mefgváltoztatnám a véleményem...a lánynak vagy nem jöttél be és nem akart megbántani(bár csinálhatta vna másképp is) vagy kicsit bunkó..mer ez szemétség amit csinált...sztem..és a rosszfiúk izgalmasabbak?miért is?mert izgulhatsz mikor csalnak meg?
2009. dec. 27. 23:39
 17/36 anonim ***** válasza:
Bejöttem a csajnak. Barátnőitől is tudom, hogy eleinte nagyon velem akart járni, csak utána nemtudom:\ Egyébként fogalmam sincs miért jönnek be a rosszfiúk a lányoknak, de ők jönnek be. Te vagy a lány, neked kell tudni:) Meg gondolj bele, mi lenne a jobb egy papucs, vagy egy olyan srác, aki oda tudja magát tenni, amikor kell és mindent tud arról, hogy hogyan okozzon neked örömet fizikálisan. És sajna pszihológiából tanultam idén egyetemen, hogy az egyén mindig a biológiai szükségleteinek a kielégítésére törekszik elsősorban. Szóval ez így ciki... De, ha nagyon erről akarsz dumálni írhatsz priváltba felveszlek msn-re, nyugni nem foglak felszedni vagy ilyesmi, de ne itt spameljünk mindent össze:)
2009. dec. 27. 23:43
 18/36 anonim ***** válasza:

hitetlenkedhetsz de tényleg igaz, azt hiszem előbb utóbb minden jófiú rájön h nem szabad olyannak lennie amilyen. Nem az kell a lányoknak. Vagyis az is, csak bizonyos mértékben, és vegyítve egy adag rosszasággal.

én is jó voltam, nem is volt nőm :D most se vagyok egy bunkó idióta de azért igencsak vissza kellett venni a jófiúságból, hogy érvényesülni tudjak. ezvan. amúgy keress nyugodtan jófiút, hálás is lesz neked, csak lehet te unsz rá. vanni van, találni is fogsz, aztán majd meglátod.

2009. dec. 27. 23:44
 19/36 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok és barátnőm mindig akad, ahhoz nem kell bunkó rosszfiúnak lenni. Engem szeretnek a csajok így is, akit nem az meg magában keresse a hibát szerintem:P

17F

2009. dec. 27. 23:50
 20/36 anonim ***** válasza:

23:30-asnak megy: igazad van! Én lány vagyok és kiadtam az érzéseimet egy arra nem méltó férfinek,szerelmet vallottam neki,pedig meg sem érdemelte.Csúnyán átvert és megalázott.Soha,de soha többet nem fogok hinni az igaz szerelemben,hiába hiszem hogy a szeme igazat mond,hogy szeret...frászt...

de még ha csak "arra" kellettem volna neki...mondtam volna,legyen,mivel mindennél jobban vágytam Rá.De még ezt sem tette meg velem,mást választott,mikozben végig hitegetett.Mostantól én fogok játszani a pasikkal,érzelmek nélkül.Nem érdemelnek mást. Tisztelet a ritka kivételeknek. 27/L Bocs az offért...

Kérdezőnek: létezik,csak marha kevés van,nagyitóval kell keresni.Sztem az a baj,hogy a tipikus jófiuk külseje hát nem éppen olyan nagyon férfias,nem akad meg a szemünk rajtuk.Eddig aki őrülten vonzott szexuálisan,az mind nagy játékos volt...nem tudom mért van ez...

2009. dec. 27. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!