Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen gyakran szólnak be az utcán?
Figyelt kérdés
A 17 éves barátnőmnek szinte minden egyes nap beszól egy sutyerák paraszt az utcán, hogy de meg*asznám, meg de jó a seg*ed, stb. Akár kocsiból, akár megállóban, akár kamionból, akárhol. Sajnos volt már hogy meg is fogták a kezét, és mindezek csakis fényes nappal...ráadásul teljesen szolidan néz ki, nem egy plázacica, az égvilágon semmi extra, totál hétköznapi, és mégis...kissé ártatlanul néz ki, gondolom ezért sem félnek beszólni meg fütyülni meg dudálni neki...csak engem ez baromira irritál, legszívesebben mindet megverném a francba, csak sajnos nem lehetek vele mindig.2014. máj. 12. 14:57
11/11 A kérdező kommentje:
Mivel a barátnőmről van szó, ezért nem küldözgetek róla fényképet, de maradjunk annyiban hogy nem hiszem hogy pont utána fordulnál meg...de még én sem, ha nem lennénk együtt! Ha látnád milyen, el sem hinnéd hogy neki beszólnak, de az az igazság hogy én se nagyon tudom elhinni, épp ezért! Csak túl ártatlan, ezért nem félnek tőle :(
2014. máj. 15. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!