Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan próbálnátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan próbálnátok meg összejönni egy hírességgel?

Figyelt kérdés

Hogyan hoznátok össze, hogy összefussatok? Mit tennétek, hogy felfigyeljen rátok? stb stb

Ez egy olyan kérdés, amiben nyugodtan álmodozhattok, sőt, kötelező! :) Írhattok példát foglalkozás szerint (zenész, színész...), konkrét személyt is írhattok, de általánosságokban is beszélhettek.

Persze ők is emberek, ezt tudjuk, mégis ez egy jóval bonyolultabb helyzet, kíváncsian várom a válaszaitokat.

2014. máj. 12. 09:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ja, és kérdező, privátban írd már le, hogy ki az.:) nem gáz, és nagyon érdekel.
2014. jún. 26. 21:07
 22/26 anonim válasza:
Hát, hogy őszinte legyek én is így vagyok én egy énekessel vagyok így, próbálok közelkerülni hozzá megkerestem és már beszéltem is vele...de nem könnyű felkelteni a figyelmét engem is ez érdekélne! ;) :)
2014. jún. 26. 21:21
 23/26 anonim ***** válasza:
amerikában élek, és teljesen véletlenül kértem segítséget egy ismeretlen fickótól, és elfogyasztottunk együtt egy kávét. Később láttam egy plakátot hogy a város jéghoki csapatában van (azért észrevettem hogy helyes, de alig értettem mit beszélt olyan szlengeket használt) ez volt a legnagyobb élményem, de csak mosolyogtam rajta. Amugy a vörös szönyeges hírességek se hoznak lázba.
2014. nov. 22. 03:28
 24/26 anonim ***** válasza:
előző vagyok, egyébként magyar hírességért rajongsz? :)
2014. nov. 22. 03:30
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem, külföldiért. De magyar is van, akivel ha mást nem, elbeszélgetnék egy kicsit :) Na jó, egy kis flört sem lenne rossz. Aki magyar, és tetszik, még idén látni fogom, de a külföldi pasassal még mindig agyalok, hogy hogyan futhatnék össze. Talán utána kéne járni, jár-e hamarosan Közép-Európában.. Mikor hirtelen szingli lett, folyton rajta kattogott az agyam, de mióta megint kavar valakivel, valahogy a dolgaim is úgy alakultak, hogy esélyem se legyen találkozni vele :( Azért ez még nem lezárt ügy, ha bármiféle hírességgel összejönnék (de főleg vele), akkor megírom.
2014. dec. 10. 20:24
 26/26 anonim válasza:
Na sikerült találkozni vele?
2018. aug. 12. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!